Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Četrtek: rižota z jurčki, kumarična solata.

Petek: malo mešano iz pečice:  svinjska rebrca, krompir, korenje, jajčevci, zraven pa še narezane kumare (ni blo časa solato delat)

Sobota: pobiranje  (še danes imam musklfiber), nato so nas pa postregli z najboljšo gobovo juho, kar sem jih kdaj jedla, pa z mesom in dvema vrstama solate.

Nedelja: na žaru pečeni čevapčiči, klobase, krmenatelci, bučke, jajčevci, paprike

Ponedeljek: masovnek, domač kruh

Nena

Jutri se bo pa pri nas kuhala  juha iz domače Hokaido. Komaj čakamo

Za posladek pa nas čakajo mandljevi muffini.

Lep dan želim vsem

marec
Naor, če bi znala, ne bi trjalo 20+ let, da sem jih končno prav naredila. Danes: rižota z grahom, panirana piščančja prsa pečena v pečici. Skleda solate z avokadom. Vanja

čeraj smo na slepo odprli knjigo Sredozemska kuhinja in poem pripravili tole (le da smo namesto doma narejenih širokih rezancev skuhali kar kupljene polžke):

- omaka iz olivnega olja, slanih sardelnih filejev, kaper, oliv, bazillike, peteršilja in paradižnika; en del družine je v hladilniku odkril šampinjone sem jih na hitro popekla na olivnem olju, dodalal veliko peteršilja in malo sladke smetane in je nastala še ena ekspres omaka (menda dobra, ker jaz gob ne jem).

mamamia

Piščančji paprikaš, široki rezanci, zeljnata solata s fižolom, marelični štrudelj.

lp

cervus

TOREK:

Ričet s suhimi rebri in kranjsko klobaso:

Pozdravček!

Danes: špageti z bolonjsko omako, radič z rukolo in fižolom.

Jutri: polnjena paprika

rosie

Pečen paradižnik z jajaci in sladoljed za posladek ker sem se v službi PREKUHAL...

polarbear

Za kosilo bomo jedli domač sirov burek in veliko skledo paradižnikove solate

marec

Danes jota z zeljem in malo kranjske klobase.

tjas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti