Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

pečene platice, pečen, paradižnikova solata, še malo ostankov peciva iz hladilnika

Balenka

Danes: enolončnica, skutni štrulji brez testa

breskva

Čakajoč ohladitve: kuskus z limono na popečenem jajčevcu

skleda zelene solate, breskve

Hura za teto Julko !

lp

mzm

Jurčki z jajci, kruh.

Nena

Danes: rižota s piščancem, zelenjavo, endivija, rdeča pesa, včerajšnji jabolčni zavitek,

Jutri: stročji fižol s krompirjem na drobtinah, možakarji še hrenovko.

mamka

morska medvedka je napisal/a:

Zdaj pa še malo posmetim temo, za teto Ognjič :

Ežoj pa me je zaj****. Pa mu že cel mesec šparam platc pod oljkami (s popoldansko senčko) :

MM

Komaj čakam jutrišnjo slikco! Krožnik lahko tudi izpustiš iz kadra...

Sem ti rekla, da ne šparaj plac za ežoja...možakar je francko (= garmin) doma pozabil in zgrešil cesto...Je pa slišat, da je lisicka v pripravljenosti.

Ognjič

, kakšne skomine ti delaš! Kaj krožnik! Jao jao, me je panorama čist impresionirala. Kaj bi dala za šum valov!?

Balenka

Ok, bomo kuhala samo še čokolešnik, pa fotke s terase pošiljala .

Balenka, sem pa slišala že, da se govori o nekem šumu pri fotografiji. Nisem pa še sigurna, če je to šum valov

MM
MM, kake palačinke? Danes sem za mojo mularijo :) pripravila piščančje quesadille. Vanja

Morska medvedka kakšna sreča je tole......sicer vsak dan pregledam slikice, ampak tale me je zadela v srce A sploh obstaja lepši razgled iz hiše, sem sigurna da ne!

ealy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti