Včeraj: makaronflajš in solata
Danes: juha, pohan zrezek, pomfri in solata
JannaaVčeraj: makaronflajš in solata
Danes: juha, pohan zrezek, pomfri in solata
JannaaDanes: goveja juha z ribano kašo, zrezki na lovski način, polenta, rdeča pesa v solati
pečena
, mlinci in kumarična solata
Danes smo imeli skupinsko kuhanje - glavni kuharici sva bili mami in jaz, asistenta mož in bratova punca: pečen piščanec in kozliček, pražen krompir zelenjava (cvetača, bučke in čebula) v pivskem testu s tatarsko omako, popečene bučke, radič z zeljem in paradižnikova solata.
rožaOcvrt puran, pire krompir, blitva, kumare.
Jagnječja plečka v pečici, mešana zelenjava, pomfri:
za sladico jabolčna pita:
MM, kaj pa pogled na "mojo" hišo? Lahko bi malo spremenila kot slikanja in seveda fokus. ![]()
No, pa drugič, OK? ![]()
![]()
Danes pizza na hitro, beri iz (trgovinskega) zmrzovalnika v mojega in v pečico. Da smo politično
korektni, paradižnikova solata z ostankom feta sirčka direkt iz Grčije, francoskim solnim svetom, baziliko iz lonca na terasi, avstrijskim bučnim oljem in za vse poplaknit še holandsko pivo. Za desert, košček švicarske čokolade (tiste z meni ljubim ribezom) zapičene v sorbet
iz robidnic in črnega vina. Mejdun, je bilo internacionalno. ![]()
Lep dan vsem. ![]()
| morska medvedka je napisal/a: |
za sladico jabolčna pita:
|
![]()
![]()
...jaz bi samo pogled, pa tud, če brez jabolčne pite. Za ežoja ne šparaj prostor pod borom, ker je šel na organiziran lov na severne komarje.
Sem ti včeraj mahala enkrat pod večer...![]()
![]()
![]()
PONEDELJEK:
Šurlice s telečjo omako, zelena solata:

Pozdravček!
Filana paprika, pire krompir.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Klasična pizza

Ocvrtki s sirom in salso verde