Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes stročji fižol in krompir zabeljen z ocvirki..

polarbear

Včeraj: gobova juha z jurčki, pečen krompir,telečji kotlet in pečene perutke, mešana solata

Danes: goveja juha z rezanci, dunajski zrezk/naravni zrezki, pražen krompir, paradižnikova solata

Jutri: fižolova juha, slivovi in marelični cmoki

Torek: kumare...

Danes: gobova juha, puran po dunajsko, zelena solata s krompirjem

Roncolino

V tej sopari in ob nizkem pritisku se mi rs ne ljubi kaj posebnega delat, pa smo pojedli govejo juho (iz zamrzovalnika) z zlatimi kroglicami, potem pa rižoto z mesom in zelenjavo, jaz še solato iz paprike, kumar in čebule za povrh. Brez  deserta.

mamamia

Danes:juha iz zamrzovalnika(kokošja)pečen pišcanec in svinjska rebra,krompir,solata.Za posladek sirov zavitek ,ledena kava.

Milži

Danes: goveja juha, pečene piščančje krače, pire krompir, smetanova omaka, solata iz tržaškega radiča, endivije in paradižnika

tjas

Danes: goveja juha z domačimi rezanci, domači široki rezanci s peteršiljem, govedina iz juhe, rdeča pesa, zelena solata, popoldan: smetanova, pehtranova, metina in drobnjakova potica (Usem se malo igrala).

rimljanka

mejačka je napisal/a:

Morska, a nabodalca narediš verjetno iz kuhane hobotnice, saj bi bila brez predhodnega kuhanja trde? Izgleda pa odlično!!!

mejačka

Ja, hobotnico najprej skuhamo. Na nabodalca pa gre lahko še kakšna zelenjava. Pride tudi dobro

MM

Danes smo imeli zelenjavno mineštro, skledo radiča s fižolom in pecivo od včeraj:

lp

mzm

Danes: gobova juha, puran v zelenjavni omaki, gratiniran zelenjavni riž, mešana solata in krompirjeva tortica - pri Kovaču v Osilnici

rrr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti