Danes stročji fižol in krompir zabeljen z ocvirki..
polarbear
Lečina juha in krekerji iz polente
Danes stročji fižol in krompir zabeljen z ocvirki..
polarbearVčeraj: gobova juha z jurčki, pečen krompir,telečji kotlet in pečene perutke, mešana solata
Danes: goveja juha z rezanci, dunajski zrezk/naravni zrezki, pražen krompir, paradižnikova solata
Jutri: fižolova juha, slivovi in marelični cmoki
Torek: kumare...
Danes: gobova juha, puran po dunajsko, zelena solata s krompirjem
RoncolinoV tej sopari in ob nizkem pritisku se mi rs ne ljubi kaj posebnega delat, pa smo pojedli govejo juho (iz zamrzovalnika) z zlatimi kroglicami, potem pa rižoto z mesom in zelenjavo, jaz še solato iz paprike, kumar in čebule za povrh. Brez deserta.
Danes:juha iz zamrzovalnika(kokošja)pečen pišcanec in svinjska rebra,krompir,solata.Za posladek sirov zavitek ,ledena kava.
Milži
Danes: goveja juha, pečene piščančje krače, pire krompir, smetanova omaka, solata iz tržaškega radiča, endivije in paradižnika
tjasDanes: goveja juha z domačimi rezanci, domači široki rezanci s peteršiljem, govedina iz juhe, rdeča pesa, zelena solata, popoldan: smetanova, pehtranova, metina in drobnjakova potica (Usem se malo igrala).
| mejačka je napisal/a: |
Morska, a nabodalca narediš verjetno iz kuhane hobotnice, saj bi bila brez predhodnega kuhanja trde? Izgleda pa odlično!!!
|
Ja, hobotnico najprej skuhamo. Na nabodalca pa gre lahko še kakšna zelenjava. Pride tudi dobro ![]()
Danes: gobova juha, puran v zelenjavni omaki, gratiniran zelenjavni riž, mešana solata in krompirjeva tortica - pri Kovaču v Osilnici![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečina juha in krekerji iz polente

Jajčevci z rižkom