Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Solatna skleda: rdeče zelje, riban korenček, rukola, čičerika, olive

Terman

Zelenjavna kremna juhica, v skrinji sem našla še dva para domačih , za zraven pa pire krompir, tržaški radič s paradižnikom

tjas

Teta Julka je danes pripravila rižoto s piščancem in zelenjavo ter kumarično solato s sirom:

rrr

Danes: čufti in pire krompir.

Jannaa

Včeraj: Goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, ocvrta svinjina in paradižnikova solata.

Za sladico pa domači kinder maxi king.

Danes pa ostanke od včeraj.

malajanja

Fižolova juha in palačinke (danes so prišli otroci na svoj račun).

Ena fotkica za "mojo teto z Amerike" (verjetno ne bo opazila palačink) :

Zdaj pa še malo posmetim temo, za teto Ognjič :

Ežoj pa me je zaj****. Pa mu že cel mesec šparam platc pod oljkami (s popoldansko senčko) :

Evo, zaključujem smetenje (za danes)

MM

Petek: bolonjska omaka in pire krompir, paradižnik

Sobota: pečena svinjska ribica, pečen krompirček, radič

Nedelja: ocvrt piščanec,ocvrte marele, pražen krompir, endivija & radič v solati

Ponedeljek: zajčkova obara, široki rezanci

Petya

Danes: popečene bučke in mlad krompir s posušenimi paradižniki, kaprami in polnozrnato gorčico, pečeno v paketku iz alu folije.

aby

Danes: goveja juha z rezanci, pečene sladkovodne ribe, neka bližnja žlahta klenov, ja, veliko srti, ampka kdor zna, zna, krompirjeva solata, popoldan za posladek (ali popoldansko malico, če hočete) potica od večraj, kava.

rimljanka

ponedeljek: enolončnica iz stročjega fižola, korenčka, paprike, paradižnika in malo mesa, pz sirove štručke (še tople iz pečice)

torek: zabeljen stročji fižol s krompirjem, nekaj mesnega za moje tri junake, skleda ledenke

Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti