MM ti kar smeti,mislim da vsi uživamo!!
Kje približno pa je tole..zgleda mi kot tam okoli Zadra,Pašmana?
polarbearMM ti kar smeti,mislim da vsi uživamo!!
Kje približno pa je tole..zgleda mi kot tam okoli Zadra,Pašmana?
polarbearDanes: gratinirani šparglji z ementalerjem, pečen krompir, solata.
Danes: kumare v omaki s pire krompirjem, včeraj stročji fižol s krompirjem, ocvirki in smetano.
rosieDa nam ne bi slučajno pustila čisto, MM! Bo hudič, boš vidla...![]()
Pri nas bučkina pita
fižoleti v solati in prvo letošnje
Pa bo jesen prišla...![]()
lp
mzmdanes: mehiška rižota, pečen fižol
rožaNe vem, če je to okoli Pašmana, sem ravno dobro doma, pa imam še vse obrise v spominu. Vsekakor je pa tako lepo, da le nadaljuj, z morjem in s hrano. Paše, paše., Ne govorite še o jeseni, naj traja poletje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fižolov golaž, pire krompir za sladico pa borovničeva pita
RoncolinoTri ženskice, dve hčeri in tri mame smo udarile en babji čvek na šest učk in zraven mljasknile: svinjski naravni zrezek v omaki z jurčki z rižem in mešano solato, mesne kanelone s tatarsko omako in čevapčiče s pomfrijem (puh, kako vsakdanje!
)
Nato smo se preselile na drugi konec mesta in uničile še kavo Urška, Urškino rezino in belo kavo ter nekakšno italijansko reč belcanto ali nekaj v tem smislu.Ampak tu se nam je že pridružil tudi mlad gospodek (no, ja, mulc, bom rela) in zmazal banana split.
lp
cervusKakorkoli seštevam, ne pridem do šest učk.
Dve hčeri in tri mame ima pa že več učk?![]()
![]()
![]()
![]()
Mama in dve hčeri - vse tri so mame.
Bo tako?
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska gibanica

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento