Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

MM ti kar smeti,mislim da vsi uživamo!!

Kje približno pa je tole..zgleda mi kot tam okoli Zadra,Pašmana?

polarbear

Danes: gratinirani šparglji z ementalerjem, pečen krompir, solata.

breskva

Danes: kumare v omaki s pire krompirjem, včeraj stročji fižol s krompirjem, ocvirki in smetano.

rosie

Da nam ne bi slučajno pustila čisto, MM! Bo hudič, boš vidla...

Pri nas bučkina pita

fižoleti v solati in prvo letošnje

Pa bo jesen prišla...

lp

mzm

danes: mehiška rižota, pečen fižol

roža

Ne vem, če je to okoli Pašmana, sem ravno dobro doma, pa imam še vse obrise v spominu. Vsekakor je pa tako lepo, da le nadaljuj, z morjem in s hrano. Paše, paše., Ne govorite še o jeseni, naj traja poletje.

naor

Fižolov golaž, pire krompir za sladico pa borovničeva pita

Roncolino

Tri ženskice, dve hčeri in tri mame smo udarile en babji čvek na šest učk in zraven mljasknile: svinjski naravni zrezek v omaki z jurčki z rižem in mešano solato, mesne kanelone s tatarsko omako in čevapčiče s pomfrijem (puh, kako vsakdanje!  )

Nato smo se preselile na drugi konec mesta in uničile še kavo Urška, Urškino rezino in belo kavo ter nekakšno italijansko reč belcanto ali nekaj v tem smislu.Ampak tu se nam je že pridružil tudi mlad gospodek (no, ja, mulc, bom rela) in zmazal banana split.

lp

cervus

Kakorkoli seštevam, ne pridem do šest učk.

Dve hčeri in tri mame ima pa že več učk?

naor

Mama in dve hčeri - vse tri so mame. Bo tako?

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti