Danes: bučkini polpeti, pire in govedina za mesojedce od včeraj, bela kava
Včeraj: mešana solata z majonezo, domač kruh mojega dragega in brie sirček, mafini (kakav, kokos, ribez)
OlivaBDanes: bučkini polpeti, pire in govedina za mesojedce od včeraj, bela kava
Včeraj: mešana solata z majonezo, domač kruh mojega dragega in brie sirček, mafini (kakav, kokos, ribez)
OlivaBpolnjeni melancani in bučke, kruh in zelena solata, za sladico nutelin sladoled s karamelo
rožaDanes: enolončica, kvinojin narastek.
breskva
mzm: jaz sem glede začimb resnično minimalist. Osnovno vodilo mi je, da naj se glavno živilo tudi prepozna, v primeru bučne pite je to buča, ne da bi ga zakrile dodatne začimbe. V sladko pito dam vanilin sladkor in mal cimeta, včasih tudi limono, sladkor in to je vse.
Danes:
Pravzaprav, ponovitev kosila od včeraj, le s drugo vrsto mesa, krompir mi je enkraten. Edino nisem imel vina, pozabil kupit. Tam v eni temi se pogovarjajo, kot da jim je resnično znano, da bi indijansko poletje, in jim verjamem, pa sem nekaj po gredi brkljal in sejal/sadil.
Danes pa nimam nič za vabo, zaradi tega za posladek premišljevanje o tem, kolk bo fajn, ko mi kakšna vaba bo uspela, a ziher bo, brez skrbi.
Ravno sem slišal na tv, da je jenifer lopez praznovala 42 rojstni dan, pa si nekaj mislim, da neredim slavnostno kosilo in proslavim 42 rojstni dan ( in seveda poslikam za tale forum ). Bom še premislil ( ali mal počakam i proslavim 43 roj. dan )
.
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes : pečen domač piščanec, pire krompir in kumare v solati
gardelinRazmišljam kaj naj skuham jutri, bom verjetno skutne štukle,ker se mi vlečeno testo valja po hladilniku.
Mogoče še slikam, ker že dolgo nisem.
Danes- zelenjavna juha s flikcami, omleta s šunko
Nedelja- pečene testenine s čebulo, paprikoin paradižnikom, solata- rdeča pesa.
Danes:sataraš,pire krompir,kumare v solati.
Jutri:juha (od domače kokoši)pečen krompir,solata za sladico jabolčni zavitek.
MilžiFilana paprika,vlivanka
Jetrca so muce papale... :( Moj me je ob prihodu domov seznanil, da jih ne je... Mačka se verjetno kje valja z bolečinami v trenuhu, ker jih je bilo za 6 oseb...
Danes bo kumaričina solata, piščanec iz konvekcijske pečice, ker mi jo je mami kupila za rojstni dan, zraven pa riž z zelenjavo.
xxsOj, ti uboga muca.........
Pri nas pa danes žrebičkovi zrezki v omaki, kuskus in
solata.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom