Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: bučkini polpeti, pire in govedina za mesojedce od včeraj, bela kava

Včeraj: mešana solata z majonezo, domač kruh mojega dragega in brie sirček, mafini (kakav, kokos, ribez)

OlivaB

polnjeni melancani in bučke, kruh in zelena solata, za sladico nutelin sladoled s karamelo

roža

Danes: enolončica, kvinojin narastek.

breskva

mzm: jaz sem glede začimb resnično minimalist. Osnovno vodilo mi je, da naj se glavno živilo tudi prepozna, v primeru bučne pite je to buča, ne da bi ga zakrile dodatne začimbe. V sladko pito dam vanilin sladkor in mal cimeta, včasih tudi limono, sladkor in to je vse.

Danes:

Pravzaprav, ponovitev kosila od včeraj, le s drugo vrsto mesa, krompir mi je enkraten. Edino nisem imel vina, pozabil kupit. Tam v eni temi se pogovarjajo, kot da jim je resnično znano, da bi indijansko poletje, in jim verjamem, pa sem nekaj po gredi brkljal in sejal/sadil.

Danes pa nimam nič za vabo, zaradi tega za posladek premišljevanje o tem, kolk bo fajn, ko mi kakšna vaba bo uspela, a ziher bo, brez skrbi.

Ravno sem slišal na tv, da je jenifer lopez praznovala 42 rojstni dan, pa si nekaj mislim, da neredim slavnostno kosilo in proslavim 42 rojstni dan ( in seveda poslikam za tale forum ). Bom še premislil ( ali mal počakam i proslavim 43 roj. dan ).

ežoj

Danes : pečen domač piščanec, pire krompir in kumare v solati

gardelin

Razmišljam kaj naj skuham jutri, bom verjetno skutne štukle,ker se mi vlečeno testo valja po hladilniku.

Mogoče še slikam, ker že dolgo nisem.

Danes- zelenjavna juha s flikcami, omleta s šunko

Nedelja- pečene testenine s čebulo, paprikoin paradižnikom, solata- rdeča pesa.

katti

Danes:sataraš,pire krompir,kumare v solati.

Jutri:juha (od domače kokoši)pečen krompir,solata za sladico jabolčni zavitek.

Milži

Filana  paprika,vlivanka

lp goga

Jetrca so muce papale... :( Moj me je ob prihodu domov seznanil, da jih ne je... Mačka se verjetno kje valja z bolečinami v trenuhu, ker jih je bilo za 6 oseb...

Danes bo kumaričina solata, piščanec iz konvekcijske pečice, ker mi jo je mami kupila za rojstni dan, zraven pa riž z zelenjavo.

xxs

Oj, ti uboga muca.........

Pri nas pa danes žrebičkovi zrezki v omaki, kuskus in  solata.

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti