Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mene pa firbec matra, zakaj Elči ne je rib???

Danes: Spet losos še enkrat bel kraljevi. Šopska solata in granita za ohladitev.

Včeraj sem za pocrkljat naredila sladoled na hitro... imela sem samo zmrznjene robidnice in namesto smetane dodala Širaz (doma bi bil ziher teran) Pri tem sem seveda mislila, da sem nekaj novega odkrila. Jok brate, nekdo je prišel s to idejo na dan že pred mano.

Kljub peklenski vročini, predvsem zato, ker imam viška rumenjakov od prejšnjega tedna, pečem Migline fernandote. Bodo romali v zmrzovalnik , kar bo seveda ostalo.

Tukajle imate , pri nas ga je čisto preveč pa še prevroč je.

Vanja

Danes: polpete s feta sirom, zeljna omakca,peceni krompirjevi krhlji.

Amelia
Danes mama kuhala: kurja juha, pecen mlad krompir, ocvrti puranj fileji, socne pecene piscancje krace iz pecice (pa tut iz reklame :D) , solata z fizolom, popoldne pa sm jas neredila slivovo omako z mascarponejem. jutri spet kuham sama :) ivaa_fom_kitchen

Včeraj smo imeli govejo juho z rezanci, makaronovo meso, mešano solato

Danes pa bo spet goveja juha, telečji zrezki v omaki, skutin štukelj, solata

Jutri ne bo preveč časa za kuhanje  zato  -goveji golaž iz zamzovalnika, polenta, zelena solata

Včeraj: zelenjavna juha, riž, odojek, solata

Danes: juha, špageti bolonez, solata

Jutri: polnjena paprika

matejaoz

Včeraj: fileji skuše na žaru, krompirjeva, paradižnikova in kumarična solata.

Danes. zelenjavna juha, marelični cmoki iz krompirjevega testa, kompot

rosie

Danes: pizza burek in jogurt

Jannaa

Polnjena paprika in svež domač kruh!

irenakr

Danes kuham piščančja jetrca v omaki s pire krompirjem - bljak... :( Ne vem zakaj se mi gnusijo, ker ko jih je delala stara mama sem jih imela rada, ko pa jih sama delam, se mi gnusijo in jih potem sploh ne morem jest... Kupila sem pa narobne - ker so bile pakirane in sme mislila, da so goveje.

xxs

danes: čevapčiči, paradižnikova solata, svež kruh

jutri bo ponovitev današnjega kosila

beva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti