Stročji fižol s korenčkom v omaki,krompir s peteršiljem,mešana solata...
lp goga
Grški pita kruh
Stročji fižol s korenčkom v omaki,krompir s peteršiljem,mešana solata...
lp gogaDanes: zajec v omaki, pečen krompir in stročji fižol v solati.
Danes:
juha s
in domačimi rezanci in krpicami, dunajsko ocvrta
ribica in okrogla
, v pečici pečen
in solata z domačega vrta,
pa ne vinca, ampak je bil v njem cier, jabolčnik z mehurčki, dobeeeeeeeeeeeeeeer.
Popoldan: marelična pita (moram reči, da je včrajšnja breskova z meto nujna za ponovit, tako dobra je bila). In nič
.
Jutri: goveja juha z rezanci (od danes), tople kumare in stročji fižol, govedina iz juhe.
Pečene ribe, mene, ki ne jem rib, so se usmilili in mi bodo spekli enega lista
. Zraven paradižnik, paprika in mozzarela.
lp
cervusDanes: ričet in brokoli

Terman
včeraj: goveja juhica, široki rezanci s piščancem v smetanovi omaki z drobnjakom, paradižnik in paprika v solati
danes: goveja juhica (ja, res se je ohladilo....), malo na pekoče marinirane piščančje krače, spečene v ponvi, rizi bizi, rdeča pesa
tjasJoj elaphus nič ti nišem fovš nad takim jedilnikom, jaz tudi ne maram rib še manj pa razne školje, mehkužce in kar je tega morskega čuda.
Danes. goveja juha z rezanci (se jih polna miza suši v kuhinji), meso iz juhe, pečen krompir, zeljnata solata (letos imam krasno zelje), muffini z jagodami in belo čokolado.
danes: piščančja bedrca iz pečice, paprično-paradižnikov riž, paradižnik s curryem
Julija
Ja, kako se meni elaphus smili ![]()
![]()
Pri nas je (in bo še jutri) zelenjavna juha in dva zavitka z različnima nadevoma (jajčevci, paprika, sveži kozji sir + rikota s svežim paradižnikom), prelita z jajcem in mlekom
skleda zelene solate . Kolač je samo še danes
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grški pita kruh

Zeljne krpice