Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Stročji fižol s korenčkom v omaki,krompir s peteršiljem,mešana solata...

lp goga

Danes: zajec v omaki, pečen krompir in stročji fižol v solati.

breskva

Danes:  juha s in domačimi rezanci in krpicami, dunajsko ocvrta  ribica in okrogla , v pečici pečen  in solata z domačega vrta,  pa ne vinca, ampak je bil v njem cier, jabolčnik z mehurčki, dobeeeeeeeeeeeeeeer.

Popoldan: marelična pita (moram reči, da je včrajšnja breskova z meto nujna za ponovit, tako dobra je bila). In nič .

Jutri: goveja juha z rezanci (od danes), tople kumare in stročji fižol, govedina iz juhe.

rimljanka

Pečene ribe, mene, ki ne jem rib, so se usmilili in mi bodo spekli enega lista . Zraven paradižnik, paprika in mozzarela.

lp

cervus

Danes: ričet in brokoli

Terman

včeraj: goveja juhica, široki rezanci s piščancem v smetanovi omaki z drobnjakom, paradižnik in paprika v solati

danes: goveja juhica (ja, res se je ohladilo....), malo na pekoče marinirane piščančje krače, spečene v ponvi, rizi bizi, rdeča pesa

tjas

Joj elaphus nič ti nišem fovš nad takim jedilnikom, jaz tudi ne maram rib še manj pa razne školje, mehkužce in kar je tega morskega čuda.

Danes. goveja juha z rezanci (se jih polna miza suši v kuhinji), meso iz juhe, pečen krompir, zeljnata solata (letos imam krasno zelje), muffini z jagodami in belo čokolado.

jade
Tortilije s piščančjim mesom Nena

danes: piščančja bedrca iz pečice, paprično-paradižnikov riž, paradižnik s curryem

Julija

Ja, kako se meni elaphus smili

Pri nas je (in bo še jutri) zelenjavna juha in dva zavitka z različnima nadevoma (jajčevci, paprika, sveži kozji sir + rikota s svežim paradižnikom), prelita z jajcem in mlekom

skleda zelene solate . Kolač je samo še danes

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti