Danes:
Goveja juha s zdrobovimi knedlci, ((dušen riž, govedina z juhe)-pozabila slikat) in paradižnikova solata s papriko.
Danes:
Goveja juha s zdrobovimi knedlci, ((dušen riž, govedina z juhe)-pozabila slikat) in paradižnikova solata s papriko.
PETEK:
Špecli, telečji ragu, kumarična solata:

Pozdravček!
Kljub vsem načrtom o današnji domači kuhi me je popolnoma nasitila zame novo odkritje od gostilnice v BTC, ki se ji reče mensezdi Brunch. Gurmansko kosilo pa je bilo: večplastni toast s piščancem v omaki, popečeno slanino, jajčkom in svežim paradižnikom, zraven pa božanski pečen krompirček. Pregrešno in ne preveč zdravo, ampak tako dobro.
tjasVčeraj: tortilije in solata
Danes: naravni puranji zrezki, rizi-bizi, paradižnikova solata
jutri: bograč, čevapčiči in druge zadevice z žara, solate...slano in sladko pecivo, gibance, torta...pa verjetno tudi nebo manjkalo ![]()
![]()
![]()
...vreme sicer ne bo na naši strani, pa se niti ne sekiramo preveč, glavno da bo vredu družba.
Bojanca
Danes, boranija:
![]()
![]()
![]()
![]()
Včeraj: Spet focaccia in skleda grške solate. Za obe focacci je šlo več olja, kot ga sicer porabim dveh tednih. Grickanje arašidov in
belega za posladek.
Danes: Solata. Imamo res pasjo vročino.
Začetnica, čokoladno tortico si pa kar izpustila!
Kaj mislite, da sem včeraj pojedel vso sladko bučno pito. Nak, danes je tudi za posladek:
Izgleda, da Ežoj planira nasledjo pustolovščino. ![]()
Danes: dušene bučke s koprom, popečen tofu v medeni marinadi, kuskus, za solato pa kumare s koprom in ovčjim sirom

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna pita s kokosom

Burito palačinke z lososom