Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes- zelenjavna enolončnica in češnjem ciganski štrudelj- še mlačen s sladoledomin  smetano;

včeraj- pečen krompirček, postrvi, paradižnik, paprika, čebula

katti

Danes: lisičkina juha, bučke v smetanovi omaki z makaroni, ocvrte, bučke, koleraba in jurčki, grška solata.

Polnozrnati rogljički, domače višnje in ribez.

lp, pinka

Danes: goveja juha za tasta, za ostale gobova juha (ja ja res je jurčki že rastejo pa lisičke tud, ne, ne nisem jih slikala eni pol rečejo, da so umetni... ), pečen krompir, zelena solata, meso iz juhe. Popoldan bo jabolčni štrudel in kompot iz rabarbare. Pa nudelčki se sušijo na mizi, pa tam pod deko počiva ribezov sok (sirup)... Eto ti nedelja je jaz sem se pa šele zdajle usedla, od zjutraj skoz neki prčkam. Zdaj pa čakam, da dež neha, neki me košara čaka pred vrati, jo moram nest v hosto, me prav zanima kaj bo tam delala...

jade

Danes:porova juha,pečene svinjske rebra in piščanec,mešana solta, za sladico pa pita s slivami.

Milži

Tista košara ti bo sam dež otresala z vej, Jade, da boš čist mokra. Ti kar s košaro vred doma ostan, bom jaz premočena namest tebe....

Drugač danes: zeljnata solata s fižolom, peteršiljev krompir, korenje na maslu, čevapčiči, metin sladoled z vaflji, češnjev štrudel (ta je pa še v prafaktorjih - je zmanjkalo elektrike, moramo počakat, da spet pride).

Kako naj zmanjšam slike?????????????????????????????

lp

cervus

danes: pečen piščanec in pečen krompir z zelenjavo ter solata, posladek pecivo z ribezom in borovnicami

tanjaj

Danes: Kaponata, pečen mlad krompir in solata.

Vesnuska

Danes: zrezki v sirovi omaki, testenine z zelišči, stročji fižol v solati. 

breskva

Pa ne moreš verjamet (kot bi rekel en študent), tole prenašanje slikice je skoz bolj komplicirano. Aja ne vem kaj mi tole čudo spet raste po hosti...

jade

jade!!!

Ena prov grda človeška lastnost rine iz mene 

Veš kaj, gobe najbrž vedo, da si tako fajn bitje, pa te razveseljujejo v izobilju!

Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti