Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

DAnes zame: Panini (lahko bi rekli pizza z dvojnim testom) s šunko, sirom in gobicami. Namesto paradižnikove omake na kruhu sta bila zraven 2 manjša paradižnika in breskova juha (ostanki od včeraj). Je čakala na Ežoja.

Vanja

Eh, edino, česar pa ne jem, nisem in ne bom, je pa kokoška, od mlade do stare. Me lahko tepejo, garbajo, mikastijo, mlatijo in kar je še teh mučilnih prijemov.  - ne in ne!

naor

A zato, ker se ti kokoške smilijo ali ti ni všeč okus?

nola

naor je napisal/a:

Eh, edino, česar pa ne jem, nisem in ne bom, je pa kokoška, od mlade do stare. Me lahko tepejo, garbajo, mikastijo, mlatijo in kar je še teh mučilnih prijemov.  - ne in ne!

naor

To pa mene tudi zanima, zakaj ne maraš kokoške. Pa ne da nočeš biti "ljudožerc"?  

(ma hecam se, sicer pa vem, da ti razumeš tak hec, sploh ker nas tu kdokdajpoimenuje kokoške...)

Moja prijateljica ne je teletine, pravi da zato, ker je na kmetiji, ko je bila še majhna, videla telička, ki jo je gledal s prijaznimi, a izbuljenimi očmi, in vedno ko vidi teletino, se spomni tega pogleda in se ji telečje meso upre.

Pri nas bodo danes postrvi, če smo že v temi o kosilu. Mamamia

Mamamia

mamamia

SOBOTA:

File vitkega soma zavit v rezini šunke, polit z vinom, prelit s smetanovi šampinjoni ter zapečen v pečici; polenta-griz s feta sirom; zelena solata:

Pozdravček!

Danes, za ene:

lignji za nadevom iz lovk, paprike, feta sira, kaper, oliv in zelišč

za druge rižota s piščančjim mesom

Mamamia

mamamia

Danes: Solata s paradižnikom, korenčkom in petršiljem ter popečene bučke.

Vesnuska

Danes: mesna štruca s sirom, rizi bizi, stročji fižol v solati

breskva

Danes: piščančja rižota z zelenjavo in solata.

Jannaa

Danes : bučkina juha, brancin pečen v pečici s krompirjem in kolerabo, popečena kapesante, grška solala. Smo pogledali malo v gozd in nabrali jurčke in lisičke in za večerjo lisičke z jajčki.

lp, pinka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti