Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: domač kebab (polnozrnati čarobni kruhki polnjeni s trakovi purana, solato, papriko, popečenim jajčevcem, sirom in jogurtovo omako), za sladico reciklirane borovnice

Danes: zame polnozrnati svedrčki z zelenjavo in tuno, zanj polnozrnati svedrčki a la carbonara z lisičkami, solata, za posladek bo malo kasneje domač sladoled iz banane, borovnic in ribeza (brez sladkorja in maščob)

Ninja24

Včeraj in danes, morda ostane kaj še za pojutrišnjem : "sarde in saor", različica tiropite, pogača, polenta, blitva, paprike na sladkokislo, jajčevci s paradižnikom, bučke, torta

češnje, marelice, breskve

elaphus, ob imenu sličice klikni na puščico, izberi "uredi" in voila! Predvidevam, da se nisi hecala, ni bilo smeška

Sashika, uživaj, zrak tam doli je manjkajoča začimba

lp

mzm

Pri meni danes nobenega časa, poslovni opravki, pa ne predavanja...........

Torej danes:

Ne, nisem nič pozabil na prijateljico, tukaj pa olive res ne pašejo.

ežoj

Gobja rižota...

Ker ne morem konkurirati Jade z kvantiteto (sumim da ima jurčke naflancane na vrtu),bom probal z kvaliteto...

Lisičk bi lahko nabral cel koš, pa sem se  držal zakona....

polarbear

Mišzmoko ob pogledu na tvoje dobrote sem moje oči na pecljih.

Danes: pečen piščanec, polenta s sirom, šparglji s paradižnikom, zelena solata

breskva

Danes:regradova juha,palačinke,kompot,ledena

Jutri:sladko zelje,hrenovke,pire krompir.

Milži

Petek: odlična hrana s krasnim razgledom (žal slaba slika)

Sobota:

Nena

Danes: pečen krompir, bučke, solata

Nena

Radič s pancerto in krompirjem:

Hvala, mzm, zlata si!

lp

cervus

zelenjavna juha s kus kusom, pečene peruti in malo kifelčarja, grah z drobtinicami, stročji fižol

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti