Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes ena mineštrica iz zelene, čičerike, korenčka, krompirja in pora, za lačne z dodatkom kifeljčkov z bučnim oljem in sirom, za posladek pa lazenje po gozdu in nabiranje borovnic za jutrišnjo sladico  (no mogoče jih bo celo za 2 ali 3 )

Ninja24

"pinka strikes again!"

Pri nas špageti "olio, aglio, peperoncino", kumarice v solati.

lp

mzm

Petek; blitva, pire krompir, jajce s šunko

Sobota; domača pica in malo pečenega ,tudi solata je bila

arima

Sporočilo je spremenil(a) arima dne 18. 2011 22:07

Sporočilo je spremenil(a) arima dne 18. 2011 22:08

Sporočilo je spremenil(a) arima dne 18. 2011 22:09

Pri meni danes:

Ma niti ne vem kaj je, a je simfonija ali rapsodija.

Oliv pa danes ni bilo!

ežoj

sobota: koruzni svedrčki, paradižnikova omaka z mortadelo in olivami, mešana solata

nedelja: goveja juha z ribano kašo, v pečici ocvrt piščanec, kuhana cvetača z maslom in paradižnikova solata

Julija

Ežoj,

tam za vogalom vidim "Ožujsko".

Pozdravček!

Včeraj smo si privoščili pizzo v bližnji piceriji- jaz vegetarijansko z dodatkom škampov (mi je dva dni samo morska hrana hodila po glavi)

Mamamia, tvoji kalamari izgledajo božanski - sem jih tudi jaz v petek hotela nafilat z feta sirom pa sem si premislila, ker te kombinacije ne poznam. Ti lahko iz prve roke poveš kako so bili okusni. Najbrž nadeva zaradi feta sira ni potrebno soliti?

Danes pa goveja juha z rezanci, pečen mlad krompir, bučke v omaki, file svinjske ribice, zelena solata

NEDELJA:

Kostna juha z rezanci; ajdova kaša z bučko; marinirana svinjska ribica v vinski omaki; zelena solata:

Pozdravček!

Goveja juhica, pečena svinjska rebrca, bučke na žaru in solata.

Za sladico pa češnjev zavitek in

anndreja

Trixi je napisal/a:

Včeraj smo si privoščili pizzo v bližnji piceriji- jaz vegetarijansko z dodatkom škampov (mi je dva dni samo morska hrana hodila po glavi)

Mamamia, tvoji kalamari izgledajo božanski - sem jih tudi jaz v petek hotela nafilat z feta sirom pa sem si premislila, ker te kombinacije ne poznam. Ti lahko iz prve roke poveš kako so bili okusni. Najbrž nadeva zaradi feta sira ni potrebno soliti?

Danes pa goveja juha z rezanci, pečen mlad krompir, bučke v omaki, file svinjske ribice, zelena solata

Kot is sama rekla, nadeva sploh ni potrebno soliti, je feta dovolj slana. Nam je nadev všeč, enkrat malo drugače, sicer imamo polnjene lignje najraje s pršutom, lovkami in sesekljanim peteršiljem ter z malo olivnega olja.

Danes je bilo pa spet kosilo masala z rakci za en del družine, pa piščančje roladice za drugi del, skupna je bila priloga, krompir z indijskimi začimbami. Mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti