Jaz tudi vedno delam gužvo, ko je treba kaj nenavadnega pojesti. ![]()
![]()
Če mi ni všeč, enostavno pustim na krožniku.
Jaz tudi vedno delam gužvo, ko je treba kaj nenavadnega pojesti. ![]()
![]()
Če mi ni všeč, enostavno pustim na krožniku.
Jaz takole svetujem
mojim jedcem: prostovoljno mus :) daj vsako novo jed v usta trikrat in če ti tudi po tretjem poizkusu ni všeč, se ti ni treba več siliti z njo. Ampak ... takrat pa že ugotovijo, da je tisto dobro ... ![]()
golaž, kruhovi cmoki in solata
BalenkaVčeraj: mlada špinača z vrta, kifeljček (tudi z vrta) ![]()
![]()

Danes: goveji zrezki v omaki iz celozrnate gorčice, krompirček, zelena solata

Danes: pizza (seveda domača, da je lahko zame debelo testo in malo nadeva
)
limnol, cimet si pozabila
.
Saj jaz nisem nič šimfal čez okuse in kulinarične veščine, sam pravim, da bi mene mogli veliko tepsti, da poskusim kakšen zrezek s ananasom.
Tistega dela, v kuharski knjigi, jedi brez imena, sploh ne odpiram, se mi zdi, da jed mora imeti lepo ime, s tem je tudi bolj okusna
.
Pri meni danes: oda vrtnarju ( kuharska enciklopedija: jed od graha riža in piščanca
):
Jušne kocke pa ne priznam, pa magar me tepete, kje bi jaz to, to starejši delajo, mi mladi prisežemo na pristne okuse, skos kuhamo osnove..................
.
Matr, olivo sem pa pozabil.
![]()
![]()
![]()
![]()
Postrežno: burek in jogurt.
ežoj, samo, da ni kocke ![]()
!
lp
mzmDanes: mineštra, francoski toast
Danes: domača pizza z jajčkom
Za popoldansko razvajanje ob
pa sveže pečena orehova osja gnezda (na sliki so še pred peko, kajti pečenih ni bilo možno slikati, saj so se domači še za vročimi zagrebli).
Danes: Pečen mlad krompir in paradižnikova solata z baziliko.
VesnuskaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domača vroča čokolada s smetano

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira