Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Jaz tudi vedno delam gužvo, ko je treba kaj nenavadnega pojesti. Če mi ni všeč, enostavno pustim na krožniku.

Vanja

Jaz takole svetujem  mojim jedcem: prostovoljno mus :) daj vsako novo jed v usta trikrat in če ti tudi po tretjem poizkusu ni všeč, se ti ni treba več siliti z njo. Ampak ... takrat pa že ugotovijo, da je tisto dobro ...

barbara9

golaž, kruhovi cmoki in solata

Balenka

Včeraj: mlada špinača z vrta, kifeljček (tudi z vrta)

Danes: goveji zrezki v omaki iz celozrnate gorčice, krompirček, zelena solata

Ninja24

Danes: pizza (seveda domača, da je lahko zame debelo testo in malo nadeva )

luccka

limnol, cimet si pozabila.

Saj jaz nisem nič šimfal čez okuse in kulinarične veščine, sam pravim, da bi mene mogli veliko tepsti, da poskusim kakšen zrezek s ananasom.

Tistega dela, v kuharski knjigi, jedi brez imena, sploh ne odpiram, se mi zdi, da jed mora imeti lepo ime, s tem je tudi bolj okusna.

Pri meni danes: oda vrtnarju ( kuharska enciklopedija: jed od graha riža in piščanca ):

Jušne kocke pa ne priznam, pa magar me tepete, kje bi jaz to, to starejši delajo, mi mladi prisežemo na pristne okuse, skos kuhamo osnove...................

Matr, olivo sem pa pozabil.

ežoj

Postrežno: burek in jogurt.

ežoj, samo, da ni kocke !

lp

mzm

Danes: mineštra, francoski toast

breskva

Danes: domača pizza z jajčkom

Za popoldansko razvajanje ob  pa sveže pečena orehova osja gnezda (na sliki so še pred peko, kajti pečenih ni bilo možno slikati, saj so se domači še za vročimi zagrebli).

Jannaa

Danes: Pečen mlad krompir in paradižnikova solata z baziliko.

Vesnuska

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti