goveja juha z rezanci,
pečena krača, pečen mlad krompir, zelena solata in češnje

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
goveja juha z rezanci,
pečena krača, pečen mlad krompir, zelena solata in češnje
ponedeljek - petek: ne kuham nič, ker bodo drugi za najine želodčke poskrbeli ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| hedonist je napisal/a: |
Ampak Mamamia, tale fotka ti pa ni glih ratala,je mal motna.
|
Ma napačno sem prilimala, pa sploh sem imela včerajtežave s fotoaparatom, nekako se nisva ujela ...
Bo že boljem, glavnio da je bilo kosilo v redu ...![]()
![]()
![]()
Mamamia
mamamiaJutri opravljam na fakulteti izpit, zato bo danes za kosilo dokumentarni akreditiv, menica, bančna garancija, komisijska pogodba ipd. dobrote, hrane namreč niti grižljaja ne spravim po grlu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| ZAČETNICA je napisal/a: |
Jutri opravljam na fakulteti izpit, zato bo danes za kosilo dokumentarni akreditiv, menica, bančna garancija, komisijska pogodba ipd. dobrote, hrane namreč niti grižljaja ne spravim po grlu...
|
Hvala, me ni treba povabit na kosilo ![]()
Danes: Kitajska juha(bambus, šitake, korenček, bučke) z riževimi rezanci.
VesnuskaPONEDELJEK:
Neoluščen riž (
) na mladi zelenjavi, goveji zrezek v omaki posut s permenzanom; solata:

Pozdravček!
Danes: rižota z dimljenim tofujem in mladim grahom, rdeča pesa v solati.......za povrh pa češnjeva pita (še kar recikliramo
)
Včeraj, goveja juha in meso iz juhe s hrenom.
Danes, na smetani dušena blitva, jetrca:
olive so za silo, vsi poskusi privabljanja ja.... ah, saj ni važno, ene pač, so bili neuspešni, pa sem kar dal zraven olive, morda uspe.
Po kosilu seveda meditacija: pridejo na misel koncertne dvorane in simfonije, sicer okusov, simfonije pa vseen, pa dovršenost vesolje, pa prebivalci Betelgeze.........
Za posladek: premišljevanje, kaj pa če se ja...., ah, saj ni važn, ena pač, vseen kako oglasi.
ežojDanes: rižota s školkami, zelena solata z rukolo in češnje. Danes se nas je pa več odločilo za riž
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Kitajski rezanci s piščancem