Včeraj: pečena škarpena s koprom, mlad krompirček z rožmarinom, solata z rukolo, jogurtovo-sadna pogruntavščina za posladek
Danes: polnozrnata rižota s kozicami in zelenjavo, solata, posladek kot včeraj
Včeraj: pečena škarpena s koprom, mlad krompirček z rožmarinom, solata z rukolo, jogurtovo-sadna pogruntavščina za posladek
Danes: polnozrnata rižota s kozicami in zelenjavo, solata, posladek kot včeraj
Mmmm, ninja, tako sladico bi pa tudi jaz
Tudi, če bi bila na krožniku samo dekoracija![]()
Ninja24, recept za sladico, lepo prosim. Se mi cedijo sline, mmmmmm.
En del kosila je prišel po pošti, neka ribja čorba. Grška solata, komplet z olivami in feta sirom in baziliko. Seveda, z bučnim oljem. ![]()
![]()
Mamamia, nargilo bi jst tudi :))
Danes kosilo bolj na hitro, poletna solata s špaglji in bučkami. Jutri pa na morje!!!
Saša
Ninja: wau!
Danes, en expectacion la lluvia pronosticado ( po naše: zrezek z rižom in solato ):
| Sashika je napisal/a: |
Mamamia, nargilo bi jst tudi :)) Danes kosilo bolj na hitro, poletna solata s špaglji in bučkami. Jutri pa na morje!!!
|
Ti samo pridi ....![]()
Mamamia
mamamia| Sashika je napisal/a: |
Mamamia, nargilo bi jst tudi :)) Danes kosilo bolj na hitro, poletna solata s špaglji in bučkami. Jutri pa na morje!!!
|
Ti saao pridi, evo, izbiraj: Iran, Libija ...

| ežoj je napisal/a: |
Danes, en expectacion la lluvia pronosticado ( po naše: zrezek z rižom in solato ): |
, viš, na našem koncu pa pomeni: testenine (iz moke in drobtin) s pestom (prva bazilika iz domačega balkona)
zraven še skleda hrustljave solate, češnje
lp
mzmmešana solata iz zelene solate, korenja, surove zelene, oliv, z baziliko, gor pa pečena marinirana piščančja prsa (z ostrigino omako)
www.mojalbum.com/naredilaanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja v slow cookerju

Polnjene paprike