Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavna juha in za desert zagrebške.

Jannaa
Danes:pasulj,kranjska klobasa(za moža)zelenjava kuhana na pari in solata (za mene). Jutri:piščančja obara,solata. Milži

Danes: zelenjavno-mesna enolončnica po trenutnem navdihu(mlado zelje, krompir, paradižnik, korenček, koruza, malo pireja iz rdeče paprike, pa koščki popečene svinjine na čebuli in česnu. Svež rožmarin in lovor s poreklom.

Jagode.

rimljanka

danes krajnske klobase,jajčka na oko in berivka.

Jutri golaž iz svinskega želodčka pa polenta,malo potreseno še z parmezanom,zraven pa spet berivka.

LP

Bogomira

Sporočilo je spremenil(a) Bogomira dne 19. 2011 20:25

Danes- pomfrit, ocvrti kalamari, tatrska, mešana solata

včeraj- čorba z ješprenom in zelenjavo

katti

Jaz pa zdele šele kuham kosilo - ne za jutri, za danes :-S.

lp

cervus

Janaa, tole zagrebška je pa nebeška. A si jo sama nardila? 

naor

Kaneloni,solata s testeninam,bučke v smetanovi omaki!Sladica, spet jagode ,danes gozdne!

HHHH a danes pa Ežoj ni nč jedu?Verjetno si je privošču kosilo na študentske bone(živeli študentje) al je šel pa spet kam na potep ,pa je h Dragički zavil na tist zavidljivo lep kos vratovine!

nejčica

Danes fižolova juha, bezgova omleta, krhki flancati od včeraj

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 20. 2011 14:25

Danes: žrebičkovi zrezki v naravni omaki, domača berivka

Jutri: Brancin v pečici s kifelčarjem + solatka (ne vem še kakšna)

Nedelja: (predvidoma) Pečen piščanec, jasminov riž, stročji fižol v solati, sladica (verjetno marmorni kolač)

Mogoče mi pa rata še kakšno sličico poslati.

Lep vikend vsem skupaj  

leandros

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti