Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ežoj je napisal/a:

Ej, kamaratke, hvala, hvala, še mi je nerodno ratalo.

Danes sem planiral eno ujet na burek ( ne, ne, ni japaja ), pa se je neki sfižilo. Kao, zmeraj jo dobiš na burek, sem mislil, dam pečt burek, ona bo zavohala in prišla, tako naredim nje pa odnikoder. Ja, kaj pa čem, pol sem mogel jesti sam:

ežoj

Ežoj

jade

danes kosilo malo mešano iz žara

tanjaj

Sobota: enolončnic z bistričnim ohrutom, bananina strjenka

breskva

Danes smo roštiljali. Piščančji ražnjiči, perutničke. puranji čevapčiči, svinjska vratovina, paprike in bučke na žaru. Zraven pa grša solata.  Ta prste obliznit!

Vilma

Ja kaka pa je grša solata ? jaz bi rajši lepšo, če bi se dalo !

lp

hedonist

Hedonist grška je lepša in seveda se da!  

Vilma
Danes:včerajšnji pasul(za moža) zelenjava kuhana na pari in piščanec(zame)zraven pa solata. Jutri:regeadova juha ,ovčje hrenovke,solata. Milži

Kurja juha z rezanci, zeljne krpice, pečeno pišč.bedro, kumarična solata, sladoled.

lp

irenakr

Danes:

- južina v hosti (Gavrilovičeva jetrna pašteta iz tube - ta je še kolikor toliko...), štruca kruha in čaj

Posladek:

- tik-tak nedeljsko kosilo doma (sem zapopadla kuhanje krompirja na zalogo in se za tenstanje krasno obnese...juha skuhana v ekonomu u ranu zoru, solata oprana in scentrifugirana...hren še od praznikov, vino frišno)

Poobedek:

- tlačenje smrekovih vršičkov v kozarce

japaja

porova juha z zdrobom, zabeljen fižol in krompir, kuhan riž, svinjski zrezki v smetanovi omaki - to je bilo na mizi, vsaj je vzel, kar je hotel.

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti