Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Evo, mi pa danes:

- zelo slano juhco (le zakaj?)

- čemaževo rižoto

- zeleno solato z dodatkom redkvic, orehov, čemaža, skute, medu....limone....

Posladek:

- na sestričinem vrtu  ponovitev kresa v miniaturni izvedbi (ni lepo oljčnih vejic v smeti metat, torej bomo pokurili + bančne izpiske itd....tut pri nas že po smeteh vohunijo press KVAK)

Mšzmokce, naša zverinica tehta približno 1,6kg - brez rastnih hormonov - in ima partizansko ime Hrabroslav. Ima črno dlako, pod njo pa glavo, trup in 4 noge, tudi rep...misli s svojo glavo in je najboljši čuvaj svojega teritorija. Odžene 50x težje predatorje

japaja

kokošja juhica z vllivanci, pečen piščanec, mlinci, solata, puding

Balenka

NEDELJA - ŽIVEL PRAZNIK DELA! 

Juha iz govejega repa z ribano kašico; goveji zrezki v omaki, ajdova kaša na panceti in šampinjoni; matovilec in berivka:

picture_4676_613

Pozdravček!

Goveja juha z rezanci, pečene perutničke, paprika in bučke ter krompir povaljan zraven perutnic, pa  seveda šnitka.

Lepo nedeljo!sam_1891_613sam_1892_613

irenakr

Pokorno javljam, da sva jaz in muc-mac uspešno preživela pojedino iz ostankov velikonočnih.

Multivitamin

multivitamin

Prvi maj ne bi bil to, kar je, brez piknika, žara in seveda rdeče barve:01052011001_290

01052011002_290_0401052011_290

lp

cervus

Jaz sem si pa poiskal pionirsko rutico pa sem si jo zvezal okrog vratu. Čepica mi več ne paše. Mi se glava od takrat opametila in narasla. Groza,mi je kr dol padla čepica. Zaj pa poslušan internacionalo. Verjetno bodo sosedi dobili živčni zlom, ker mam ful na glas pa še pojem poleg.

Multivitamin

multivitamin

Včeraj: piščančje jetrce na endivji, popečeni angleški muffin,

Danes: Gazpacho. Carne asada, mariniran že pri mesarju,  tortillas, zraven tipične mehiško obarvane priloge. In margherita ali dve.

In princeske;

princeske_613

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 01. 2011 22:38

elaphus, mi smo se pridružili, piknik na kubik, tak, da po njem samo še spodobno padeš v horizontalo in zaspiš kot ubit (MM , zdaj veš, zakaj se ni nihče oglasil na telefon )

tulka

Danes, kot se za tak dan spodobi, najbolj rdeča  kočerja: pašta iz "tri s" paradižnika: suh, svež, shranek

sdc18123_613

skleda rdeče pese v solati in jagode

japaja, se vdam! Najprej sem mislila, da imaš mačko, potem kakega malega terierja, a smeški so tako za psa, kot za mačko

Uf, kar tri verzije velikonočne reciklaže sem zvedela (tudi Ninja24 je dala zanimivo),

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti