Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Japaja, se veselim s tabo. Vem, kako je hudo, če zboli človekov najboljši prijateljček. Pa kar je že.

naor
Pri nas pa danes "hitra" hrana po domače hamburgerji z domačimi hlebčki,solata z vrta, paradižnik in kumare iz trgovine, pomfri domač, čeprav je krompir že bolj tako, sicer pa tanovi že fajn raste. jutri moram pa porabit star kruh, bom verjetno mišzmoke posnemala. tabu

Uf, uf, mal se skrivam, da Beti ne zve, da sem še doma, bi mi fejst zamerila. Jutri odrinem ( pa ne k Betki ), par dni bodo drugi kuhali za mene. Pri meni danes:

img_0283_613

ežoj

Moji rezanci na limonino-porovi omaki, grška solata. Eno od:  +obvezno .

Vanja
Reciklaža pirhov, ki so se iz 12ih pobarvanih razmnožili na 22 ....curryev ragu iz cvetače, pora, korenčka in pirhov, polnozrnat riž, ogromna skleda berivke. Ninja24

petek: domača pizza, domač ribezov in borovničev sok

sobota: zelenjavna juha, ocvrti gobovi kaneloni, berivka s sosedovega vrta

Julija

Danes:

- kruh brez gnetenja s čemažem

- pasja radost

- čebula

- rdeče vino

- še zadnja dva pirhca med zeleno solato

Posladek:

- pogled na vazo z rdečimi nageljni in rožmarinom (kje se sploh še dobi roženkravt?)

Poobedek:

- upam, da vreme zdrži in da poobedek traja do jutrišnjega rdečega nageljčka u ranu zoru (me sicer mika Nanos ampak naša zverinica ne more biti predolgo sama)

japaja

SOBOTA:

Smetanovi cmoki, piščančje na trakce v voku, korenček na trakce v voku, matoviec/berivka, mađarica:

picture_4659_613

picture_4649_290picture_4653_290Pozdravček!

Danes - pečena kokoš in jabolčna čežana, dušen riž, zelena solata-nafrfruljena. Nimam pojma, kako se ji reče.

Jutri - pohano, pohano in še enkrat pohano. Poleg široki rezanci v soku od sobotne kokoši, paradajz-paprika-kumare solata. Posladek - vanilijev štrudl.

Multivitamin

multivitamin

, za madjarico, dragička!! Naj vam tekne

japaja, ma, kakšno zverinico imaš, zdaj sem pa že firbčna, ko sto hudičev

hehe, mi imamo pa roženkravt, nageljni in rožmarin pa manjkajo.

Ninja24, a lahko malo razložiš tisto razmnoževanje pirhov??

lp

aja, še ne vem, kaj bomo jedli

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti