Danes smo si privoščili doborte iz žara...njami je pasalo.
Jutri pa bomo vidli kaj še bo..nekak mi na čemaževe njoke vleče, ampak njokov še nikoli nisem doma delala...bomo vidli.
BojancaDanes smo si privoščili doborte iz žara...njami je pasalo.
Jutri pa bomo vidli kaj še bo..nekak mi na čemaževe njoke vleče, ampak njokov še nikoli nisem doma delala...bomo vidli.
BojancaDanes: mesni polpeti in krompirjeva solata.
JannaaJa Mišzmoke, sem mislila tiste nepremičnine na 2 nogah. Na take sem mislila da ne padam, četudi ima taprave nepremičnine (khm...no ja....
)
Recimo Ežoj je dobra kombinacija premičnine in nepremičnine. Ribnika, da se razumemo![]()
japaja
Saj sem mislila na dvonožne nepremičnine. A se ne reče tako tipu, ki se mu ne da premikat? ![]()
Ni premikanja, ni kosila po želji ![]()
lp
mzmTudi večerje ni, predvsem pa zajtrka ne, če ni premikanja. Jasno.
![]()
Četrtek: Še zadnji član je bil laboratorijska
(pardon, mišak
), je bilo testiranje raviolov od nekaj dni nazaj. Čaka na ponovitev. ![]()
Petek: Široki rezanci na neki kremni omaki, narejeni navdihu (beri: KAr j epač bilo v hladilniku).
Sobota: Po 5km laufu zjutraj
, delu na vrtu (premeščanju dreves)
in nekaj malih opravilih
Sva sestradana spravila skupaj burgerje s poblano paprikami in sirom: dva s kajzerco in zame enega na klobuku velike gobe. Ogromna skleda motovilca (pri nas ga prodajajo celo leto
) z avokadom. ![]()
![]()
Lepo nedeljo vsem.
juha z vlivanci, pražen
,
kremenateljčki, ogromna skleda solate (regrat in motovilec)![]()
Balenka![]()
Daj, zaupaj, kakšno tehniko premikanja dreves imaš. Jaz bi jih tudi nekaj premaknila!![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja juha s tortelini

Najbolj enostavni piškoti s črto