Živjo! Danes našla ta forum. Morm pohvalt tistega, ki se je to spomnu ker je zeloo uporabno.
Jst sm pa včeraj ocvrte lignje, doma narejen pomri in tatarska omaka.
Danes pa bo makaronflajš narejen iz svinjskih rebrc.
lp
kuharpekarcaŽivjo! Danes našla ta forum. Morm pohvalt tistega, ki se je to spomnu ker je zeloo uporabno.
Jst sm pa včeraj ocvrte lignje, doma narejen pomri in tatarska omaka.
Danes pa bo makaronflajš narejen iz svinjskih rebrc.
lp
kuharpekarcaDanes smo imeli puranov zvitek s šparglji, polnozrnat riž, korenje in motovilec, samo me skrbi, če je bil puran domač, od edinega poštenega kmeta na Slovenskem, ali ne.![]()

Za sladico pa bo, upajmo, nekaj podobnega, kot japaja.
kuharpekarca, pozdravljena.
ežoj, a ti pa nisi več z nami? ![]()
lp
mzmVčeraj rižota z zelenjavo in malo belega piščančjega mesa ter solata.
Sreda: Praznovanje veselega dogodka v italijanski restavraciji.
Torek: Melancani po grško.
Ponedeljek: Ponarejena lazanja
in solata.
Petek: Solata.
Sobota: Solata.
Nedelja: Nikoli ne reci nikoli
: Nabavila sem si mašino za rezance
in obljubila, da bom naredila kake fensi raviole. Imam skoraj 2 dni časa za razmislek. ![]()
![]()
japaja, za posladek ne delat paniko, zmeraj lahko prideš..........
Evo, pomladanska idila:

in kosilo:

A sem kdaj povedal kaj o dovršenosti vesolja? A da nisem! Čudno!
Pravzaprav je stvar čist enostavna. Treba je le priti v omega stanje. Kako prideš v to stanje? Ja, zaužiješ nekaj, kaj vsebuje omega tri, skupaj s fermentiranim grozdnim sokom. A intravenozna? Kje pa, seveda ne. A se snifa? ma ne, se kar poje. Tele stvari, ki vsebujejo omega tri, so kot narkotiki, povzročajo zasvojenost. Pa je bojo baje prepovedali, ali vpeljali velik davek......... ah, pustimo.
Ko prideš v omega stanje, je vse videti drugače, vesolje, urejenost.............
ežojBom počakala, da preštihaš in šajtrgo pospraviš, Ežoj (razen če nisi tem mislil posladka???
)
Danes:
- golaž
- polenta
- regrat v solati z ocvrto slanino
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iz naslova dovršenosti vesolja: od same radosti nad človeško raso je ob zadnjem potresu celo Zemlja zaplesala![]()
meso iz juhe, pražen krompir,solato ledenko in regrad za sladico pa malinova krema
LpKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja stegna z miso pasto

Mandljevi piškoti