Po moje je skrivnost v znanju, avgust. Kdor zna, pa zna. So pa res tako lepi, evo, jaz imam kar uhlje zelene od fovšije ![]()
.
lp
cervusPo moje je skrivnost v znanju, avgust. Kdor zna, pa zna. So pa res tako lepi, evo, jaz imam kar uhlje zelene od fovšije ![]()
.
lp
cervusDanes za kosilo: na palmini masti pečeni šampinjoni, bučke, rdeča paprika- vse posuto s curryem, čez pa sem polila beljake, ki so ostali od krofov ![]()
in še moji letošnji prvi krofi:
![]()
![]()
![]()
![]()

larci
S postnim dnevom včeraj ni bilo nič.
Solata in tole za poobedek, po Recinem receptu. Krema namesto marmelade je ricota z žlico smetane in rezino philadelphia sirčka za slanost, vanilija, rahlo posladkano in fino zmiksano.

Danes plan B: Ajdova rižota z gobami in solata. Sem hotela narediti LIgnje polnjene z gobami (od včeraj v bazi), pa celih nisem nikjer našla. Kaj češ...
![]()
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 05. 2011 17:42
V omleto našemljeni včerajšnji špageti

rdeča pesa v solati, pomaranče in še vedno Balenkina včerajšnja sladica ![]()
lp ![]()
Pri nas danes pastirska pita.
In prvi krofi (grdi, grdi, grdi, ampak dobri) ![]()
, ti misliš kar v ilegalo. Neeeeeeeeee! Verjemi, da boš veliko zamudila. Razen, če misliš na Slivnico mrknit. Tam boš imela veliko dela.
Pa kaj ti še ni zmanjkalo moje sladice. Je taka, da dolgo traja in je nepokvarljiva. ![]()
Jutri, obljubim, jutri tudi jaz pečem krofe.
Balenka
Danes; 

LpDanes pašta z omako iz klobase. Zelena solata. Za posladek pa krof na cerkniškem rajanju.
VilmaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja v slow cookerju

Hot dog v listnatem testu