Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hvala JaniJoplin in Vanja! A, Jakobove kapice pa poznam, nisem pa vedela za ta drugi izraz za jed z njimi. To so res odlične školjkice, prva klasa! Danes pri nas za kosilo: segedin (s piščančjimi koščki) in krompirjevi cmočki. Kaj menite, ali bi odprli še temo kaj danes za večerjo in kaj danes za zajtrk? Mislim, da bi bilo zanimivo. No pa bom jaz odprla in bomo videli, kako se bo zdelo ostalim. pozejdon
Pri nas danes cvetačno-brokolijeva juha, musaka, mešana solata.

Danes:

- zelenjavna rižota (nekaj žlic vloženega sataraša, pest koruze, pest graha...)

- mešana solata

- skuta z limono, medom in cimetom

Posladek:

- sortiranje in pospravljanje knjig

japaja

piščančja obara in misel na krofe

Balenka
Pečene hrenovke, zeljnata solato s krompirjem in sirova štručka. Ni bilo tako zelo lepo, da bi vam prilepila fotko Balenka - misel na krofe pri meni pa misel na jutrišnje JanisJoplin
Jutri ; suha rebrca in krompirjeva solata. Dopoldan grem v Life na babji čvek in kofe. franciska
Četrtek: rezanci, čili z mesom, črna redkev s fižolom, puding Petek: ribana kaša v zelenjavni juhi, carski praženec s kokosom breskva
Danes: hrenovke v testu, francoska solata jutri: ajmoht, jabolčni štrudelj. TINKA05

špageti "aglio, olio, peperoncino" (polnozrnati)

sdc15164-1_595

skleda radiča, pomaranče in Balenkina sladica

Razmišljam, da bi šla do srede v ilegalo

lp še ne ocvrta

mzm

Ne no, Mišzmoke...saj glavnino smo že pojedli, zdaj bojo krofi na vrsti

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti