Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas pa mineštra iz ekonom lonca (čičerika, leča, koleraba, rumeno in rdeče korenje, krompir) ampak brez prekajenih rebrc, ki jih je dala babi za tadebel četrtek, ker so mi naši pozabili povedat zanje....prav jim je. Za posladek pa nebeški poljubčki, se še delajo Ninja24

Ričet - pa miške .

lp

cervus

, vsi miške jedo!!!

Po dolgem moledovanju krompir iz pečice, okisan por in hrenovka

sdc15150_595

(por je bil pogoj )

pozejdon, pozdravljena!

(ežoj, ribnik bo treba povečat!!)

lp

mzm
timibonček,pozejdon DOBRODOŠLI! (nč bat tud jst sem celih 5 let sam recepte kradla s kul slo pa prebirala poste odličnih kuharic in kuharjev tu gor,na kar sem se opogumla in se čist po tiho prikradla) skupaj z njimi in njihovimi nasveti mi res uppevajo čudovite jedi in sladice! KOSILO:čufti (recept iz baze) pire krompir, zelena solata!sladica ruske kape (nekaj tudi za v skrinjo)ter mamini krofi! jutri: svinjski zrezki v gobovi omaki,ocvrti krompirjevi svaljki,solata!sladica ostanki današnjega dne! nejčica

segedin in krofi (kupljeni)

Balenka
Pri nas pa danes podobno kot pri dragički (mi smo imeli telečje meso) Sladica pa še od včeraj (miške bodo pa v soboto-komaj čakam, pa ne toliko, da jih bom jedla, ampak da jih bom cvrla) JanisJoplin
Se pridružujem dobrodošlici Jutri bom "pucala" hladilnik, zato me ne skrbi za kosilo. Sva samo dva in če ni nič bova pa jajca, saj enkrat na teden so lahko pa solata zraven. franciska

Danes lignji iz pečice s krompirjem ter zelena solata. Za posladek pa jabolčni štrudelj.

Vilma
Lep pozdrav tubi vam miš z moke, nejčica in francisca in hvala za dobrodošlico Veseli me, da bom delila jedi in recepte z vami. pozejdon
Timibonci in pozejdon dobrodošli . Danes: ričet, suh goveji jezik in krompirjova solata. Jutri:rižota, solata. Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti