Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pa kaj ta mišika skoz nekaj v ilegalo hodi? Grrr

Multivitamin

multivitamin
jutri:goveji golaž (iz svežega domačega mesa,sem enga fajn bikca našla),polenta(moja želja, še vedno pazim da ne bo moj dojenček mel kake pikice),svež kruh,solata (ne vem še kakšna)! sladica: pariške rože(če bo čas) bi rada mojemu veselje naredila moja tašča je sinku vedno pekla te piškotke (mislim da samo te zna)!Ona je predaleč( 1000 km) stran!Držite pesti ,da bojo moji bolši!! nejčica
Čez vikend sem sama, tako da bom jedla enostavno in se malo bolj 'nalivala' z vodo, da se malo razstrupim :) Za kosilo si bom skuhala kremno juhico - iz korenjčka, paradižnika, zelene in pora, brez amprema, in samo s kančkom soli, popra in par kaplicami olivnega olja za povrhu. Popoldan bom do večera spila še 1 liter ustekleničene vode z okusom breskve. pozejdon

SOBOTA:

... za po kosilu - flancati:

picture_4263_595

Pozdravček!

Pri nas danes goveja juha z rezanci, pečen krompir, pečenka, mešana solata
pri nas bo kmečka pojedina: kislo zelje, krvavice, kruh beva
Pri nas bo goveja jihuca, tenstan krompir, mesek, solata. Po kosilu pa krofek atos
Danes bo popečena polenta in por v sirovi omaki, jutri pa verjetno brancin na soli in krompirjeva solata Avena

Danes pr multiju - the best sosed riž z zelenjavo, kila 1,28, pa pečen mesni sir in skleda solate. Pa pir.

Aja,Pozejdon, menda se ja ne boš z vodo cel vikend nalivala. Ena moja teta je rekla,da je to prešvoh. Pr 98 letih je lepo spila tri pire na dan, zjutraj šnaps ob kavi al pa dva. Pa pol ob 16 uri še enga. Jedla pa je vse. Njo sem jaz mel ful rad,ker je vse rada jedla. Ko hrček je bla. Njo sem prav užival gledat kako je. Neprecenljivo. Pol je pa po 3 piru in šnopčku s palco šla okol bajte pa šimfala kak je vse zapuščeno. Alles kram und dauer und blode birden die quacken jeden morgen, so ji šli na jetra. Alles weg, je mahala s palco okol bajte. Umrla je pa pr 101 letu in 8 mescih. Tante Frieda. V eni vasici pr Sttutgartu je živela.

Multivitamin

multivitamin

Multi, ti si en sonček! 

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti