Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: paradižnikova juha, dunajski, kitajsko zelje v solati. Jutri: smetanska fižolova juha, zeljne krpice, gibanica. regica

Včeraj: Kuskus s parmezanom in pečenim česnom, zelen fižol in riba na "tik-tak".

Danes: Oooh, me je dragi peljal na večerjo. Za predjed mini košček sushi tune (za vsakega en ugriz). 2 predjedi zame: 4 pohani ravioli polnjeni z jurčki;  solata iz škampov v polovički avokada. (mi bo inspiracija za kdaj). Pa glavna jed za mojo boljšo polovico: Kapesante na belem koruznem gresu s sirom, špargeljni. Njami, vse skupaj ali vsako posebej, kakor želite.

Jutri, petek: Postni dan.

Vanja
Danes: zelenjavna juha, domači skutini štruklji, marelični kmpot, solata Jutri: goveja juha z rezanci, mesna musaka z bučkami, zelena solata, krofi NENA58
Vanja kaj so to Kapesante? Je to ameriška jed? Nisem še nikoli slišala in fino zveni. Hvala že vnaprej za odgovor pozejdon
Oj, pozejdon! Tudi jaz sem se ravnokar pozanimala - kapesante so Jakobove pokrovače-školjke. Nekaj receptov zanje je tudi na našem portalu JanisJoplin

PETEK:

Rdeče zelje, krompir v kosih, pečena puranja perutnička, solata (korenček in bučke):

picture_4257_290picture_4262_290

Pozdravček!

pozejdon je napisal/a:
Vanja kaj so to Kapesante? Je to ameriška jed? Nisem še nikoli slišala in fino zveni. Hvala že vnaprej za odgovor pozejdon
Pozejdon: http://www.kulinarika.net/recepti/13331/morska-hrana/ka Vanja
Pri nas smo pa danes po dolgem času imeli golaž in zdrobove svaljke z skuto za posladek pa je bil kar kornet iz zamrzovalnika, za popoldan pa še vanilijev puding marec

Postrežba:Zelenjavna enolončnica ,skutine palačinke zapečene v pečici..

lp goga

Kurja juha z ribano kašo, musaka (kislo zelje, mleto meso, krompir), zeleni in rdeči radič v solati.

lpsam_1182_595sam_1191_595sam_1188_595

irenakr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti