Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ja, ljuba duša - ženska ali moška, ker se res ni dalo razbrati iz tvojega pisanja (ker enkrat si bil(a) Timotej in enkrat nova) - Blanchy ti je prijazno punudila na vpogled povezavo do ežojevega potopisa, ti ji pa očitaš nesramnost.

rrr

Sporočilo je spremenil(a) ribaracarak dne 03. 2011 12:34

ČETRTEK:

Čorbica: zelenjava, perutničke, prosena kaša.

picture_4255_595

Pozdravček!

Niti slučajno nisem hotela biti nesramna, ampak sem se hotela malo pohecati. Zato pa imamo smeške, a ne?

Pa dobrodošla na kulinariki, timibonci

Blanchy
Se še enkrat opravičujem, sem nova, sem ženska, kot že povedano ime mi je Barbara, imam kužka yorkija, imam očeta za katerega vsak dan kuham, mamice žal ni več, timi bonci pa je ime mojemu kužku, ki ga sicer kličeva Timi. Sem prav vesela, da sem z vami,do zdaj sem samo čekirala, gledala slikice, občudovala vaše menuje...skratka počutim se del vas in to je to!!!!!!!!!!!!!!!!!! timibonci

Timibonci, vidiš, da ni težko...dobrodošla

rrr
Dobrodošla, timibonci, sama sem članica že kar nekaj let, skoraj vsak dan vsaj preletim po Kulinariki, če že ni časa za daljše oglede. Je pa res, od začetka je vsak ful zagnan, tu in tam dobiš kak hladen tuš, pa mogoče ni tako mišljeno, kot je napisano, se pa človek vsemu privadi. Je pa KUL-Slo eden daleč najboljših forumov, meni osebno najbolj domač, ljudje pripavljeni pomagati, vsak pač po svojih močeh. Kar pogumno! galja

, dragička, saj je fajn čorbica, ampak prt, uuuu, kako je lep!

Dobrodošla, timibonci, pa veliko dobrih idej, v obe smeri!

lp

mzm
Se bom potrudila, da vam bom dobra prijateljica, hvala vam za tople dobrodošlice. timibonc-barbara timibonci
Pri nas še danes čisto zmešan jedilnik: -sinček, ker je zaradi bolezni doma je ravnokar pospravil govejo juho z rezanci, rižone z golažem (skoraj brez mesa), grahovo omako, čokolado in jabolčni sok.Prav neverjetno, da ima apetit... Jaz in hčerki danes tortilje z piščančjim mesom in solato. Mož, ki pa se vrne zelo pozno pa sataraš. Zraven pa mlado čebulo in domač kruh brez gnetenja. Tako zelo gre pri nas v promet, da ga pečem skoraj vsak dan. Bom se morala malo potrudit pa tudi slikice dodat....
Lep pozdrav vsem! Se še jaz pridružujem tej rubriki, da ne bom samo brala in gledala Pri nas smo danes papali rižoto (riž, grah, korenjček, paprika, paradižnik, por, sol, poper, majaron), potreseno s parmezanom. Bilo je zelo dobro. Popoldan bo še kavica. Zvečer pa bo narezan suh savinjski želodček, sir, kruh, kumarice in majoneza. Komaj čakam pozejdon Sporočilo je spremenil(a) pozejdon dne 03. 2011 15:25

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti