Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

V soboto je bil pečen oslič z rožmarinom in česnom ter roast potatoes, solata z redkvico. V nedeljo aviacijski paket (piščančje perutničke), francoska solata, krompir v kosih, solata z redkvico, za posladek pa Včeraj narastek iz kislega zelja, mletega mesa in polnozrnatega riža. Danes pa polnozrnati polžki z ragujem iz leče in pora, regrat v solati, popoldne pa zebra mafini. Jutri pa verjetno piščančja jetrca in srčki v omaki ter kruhovi smoki, rdeč radič v solati. Ninja24
oj! pa je res palačinka dan !mi smo jih meli za večerjo zato ker bomo meli jutri kanelone in makaronovo solato za moški del pa krompirjevo solato(se bom mami oddolžila za sarme)! Dragička ni moja mami glede kuharije nebi imela nč proti če bi bila! ( no mami tud zelo dobr kuha se nimamk kj pritoževat) noč,noč nejčica
Včeraj: makaronovo meso, solata Danes: krvavice, krompirjeva solata ali dušeno zelje (bom videla, kaj mi bo popoldne bolj "sedlo"). Burja: krasen veter, samo če ne traja predolgo (no, tudi če piha 180km/h ni najbolj fajn) sonci

Včeraj, danes, jutri:

- ričet (prvi dan brez krompirja, drugi dan s krompirjem, tretji dan še s kislo repo)

- dodatna hranca na razpolago v hladilniku

- pomaranče v skledi na mizi

Posladek:

- spoznanje, da  je moje predavanje o nepotrebni izgubi časa in denarja obrodilo sadove

japaja
Danes sem brez kofeta, ker je zmankalo elektrike in nimam plina, tako tudi ne vem, kaj bo za kosilo, bo kaj suhega. franciska
Kolegica Japaja, brez zamere, ampak meni se zdi tvoja kuhinja mal dolgočasna, jaz ob njej ne bi preživel. hedonist

danes na jedilniku kislo zelje in pečenice, jutri pa fižolova juha in še nekaj sladkega!

tanjaj
Pri nas pa danes pleskavice in pečenica (mormo mal štukat količino) pa jeva solata, za sladico pa veliko Slikce sledijo... JanisJoplin

No vidiš, Hedonist,. mi pa že zdaj treniramo

japaja

filana paprika, pire krompir, zelena solatka, za mojga Človeka pa "faširani zrezki"

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti