Polnjene paprike
Malenkost, Hedonist, z veseljem še kdaj.
Sicer je pa meso skrito v posladku (a to je že presežek klasične izobrazbe
)
Larci, jajčka s kislo smetano (ali tudi s sladko ali pa razžvrkljana z mlekom...) so pa itak zakon!!! To sem nekoč v nekem filmu videla in sem potem poskusila še sama. zelo dobro!
japajaKurja juha z ribano kašo, goveji golaž, špecli (sem jih delala prvič in bodo redno na jedilniku), motovilec in rdeči radič v solati. Popoldan ob kavici pa še palačinke (ker sem zašuštrala prvo maso za špecle, je bila preredko, pa je ven ratala masa za palačinke). Proč pač nič ne mečemo.
lp

Jaz sem si tudi že kupila pripravo za špecle, evo pa vidim, da Valentina to dela z navadnim ribežnom. S čim si jih pa ti naredila, Irena? Izgledajo prav fajn. ![]()
![]()
![]()
Pti nas ostanki od ponedeljka:
sv. zrezki v omaki, kruh
BalenkaTudi jaz sem jih naredila na navadni ribež (za ribanje jabolk), kot sem videla pri Valentini. Si bom pa nabavila to pripravo, ker so nam bili tako všeč, da bodo pogosto na krožniku.
lp
irenakrdanes sva imela golaž in makarone, jutri pa polpete in krompirjevo solato!
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Odlično hitro kosilo