Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Zraven lahko ponudiš : sirovi špecli, skutine njoke, štruklje, kruhov narastek z zelenjavo, široke rezance. Tu imaš še nekaj predlogov. breskva
Včeraj: njoki v sirovi omaki + paradižnikova solata Danes: mesna lazanja Jutri: piščančji rezanci z gobami v pečici Roncolino
Tedyka, probaj tole http://www.kulinarika.net/recepti/108/priloge/gluhi-str današnje kosilo bo: kmečka pojedina - na kislem zelju pečenica, krvavica in vse skupaj pečeno v pečici beva

Tedyka, z golažom mi najbolj paše kos kruha, "petka".

Ježeš, zdaj sem videla ob kakšni uri si pisala. A si v Sloveniji?!

lp

mzm

Danes:

- ne upam povedat, Hedonist špijonira, potem bodo pa spet pripombe

japaja
japaja je napisal/a:

Danes:

- ne upam povedat, Hedonist špijonira, potem bodo pa spet pripombe

japaja
Vidim, da se je danes treba kar pazit, da od kje kaj ne prileti... sam js si upam: Goveja juha (s klinčki - bom poročala kakšna je) z rezanci Govedina iz juhe in jeva solata JanisJoplin

Goveja župca z rezanci in dvema klinčkoma, mesno-krompirjeva ponev, motovilec z jajčko, za nas uboge, ta škrbaste, pa keksolino .

lp

cervus

Pica, zelen fižol v solati!

lpsam_1134_595sam_1137_595

irenakr

TOREK:

Puranji ragu, krpice iz testa, mešana solata:

picture_4217_290picture_4220_290

Pozdravček!

Tudi danes razvajanje, imenitno kot že dolgo ne . kosilo pri moji teti. Kako paše, da te enkrat dugi razvajajo.

pečene rebrce, pražen krompir, testenine, grah in mešana solata, jabolčni štrudelj.

Irena, saj pri nas tudi ni vsak dan tako. Vzrok za tako razvajanje so bili izjemni dogodki, pa se m se enmal po kuharsko "ven metala".

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti