Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nejčica veselo pričakovanje! Upam da te ne preseneti prekmalu! Pri nas danes srčki v omaki in široki rezanci, skuhano še za jutri ker imamo dva dojenčka v nedeljo pa klasika: juha krompir in govedina iz juhe anndreja

Pri nas pa danes krompirjev golaš po Dušankino

včeraj pa gratinirani špagetki s brokolijem, cvetačo, korenjem, sirčkom, smetano in zelena solata

pred včerajšnim pa skutni knedli z češpami

katti

krvavice, krompir v kosih in solata, imam veliko željo po zeleni solati

Balenka
Solata je zdaj prvi blagoslov se komaj spomnim tistega zgodnje poletnega časa, ko je solate toliko na vrtu, da se jo kar otepamo... Danes: makaroni z omako iz mletega mesa... in zelena solata posladek bo pa spet kakšen košček črne JanisJoplin

danes: polnozrnat šmorn ali pač carski praženec :D, prelit  z javorjevim sirupom, po tem pa moj najljubši jogurt ((:

jutri kuha fant, pustimo se presenetit (:

larci
danes:jota,domač kruh mlajša članica dušena zelenjava z ajdovo kašo ninkica

Larci, ne piši "šmorn", lepo te prosim!!!!!! A veš kaj je šmorn??!! To je, če si ti nekaj ponesreči! Pazi mal, kako se izražaš , na koncu boš tko plebejsko in nepresežno izpadla, joj!

Carski praženec? Tako se govori!

Posvečeno.....   mah, ne bom.

japaja

Je že prav, če se izraža izbrano. Kar poglej, kakšna besedila pišejo.

naor

hehe :D vredu

larci

Ja, ja, Naor... in glih zato je treba že iz inata uporabljat svetovljansku slovenštinu!

Časi se spreminjajo in mi z njimi (nimam cajta it na gugl da mi tole v latinščino prevede, nekaj v zvezi s Tempera barvicami al kako KVAK)

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti