Govedina narezana na trakce v omaki, pire krompir... sladica ... izpit iz jezikoslovnih teorij ![]()
![]()
![]()

Šahovnica
Govedina narezana na trakce v omaki, pire krompir... sladica ... izpit iz jezikoslovnih teorij ![]()
![]()
![]()
Zelenjavno-krompirjev zavitek.endivja s fižolom![]()
Breskva, veliko veselja z naraščajem.
Pri nas pa danes:
želodček s
in
-
, palačinke z marmelado, breskov kompot.
Včeraj sem naredila ješprenj v solati. Za to sta kriva zakonca Novak, čeprav sem jo malo predrugačila. Kot je Luka skoraj mimogrede rekel, da on kuhan ješprenj popraži na oljčnem olju z malo masla na čebuli in korenčkom, ker v oddaji nista nič pražila. Potem sem ohladila in dodala narezano zeleno in še sveže korenje, peteršilj in polila z bučnim oljem. Rdeče pese nisem dala. To pa je hrana za bogove.Nisem nič poprala, najbrž pa ne bi škodilo.![]()
Jaz sem jedla samo to in je bilo dovolj do danes, zelo nasitno.
![]()
Danes:
I. menu:
- počitek
- veliko tekočine
- lahka hrana
- lepa beseda
II. menu:
- lančpaket (sendvič s pečenim piščamčjim filejem, zeleno solato, češnjevim paradižnikom in 5 zrni koruze; termoska čaja)
III. menu:
- pečena piščančja fileja, zelena solata z jajcem, češnjevim paradižnikom, 30 zrni koruze, naribanim gomoljem zelene..
- dušen riž
IV. meni:
- brez počitka
- hrana na mimgrede
- tekočine veliko, ja ja ![]()
- lepe besede
- kvakanje tudi
In seveda pomaranče.
Skratka - non plus ultra!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Bovla z metuljčki