Pašta s pivom in slanino
| japaja je napisal/a: |
Ooo, Mišzmoke, jaaaa!
Med tisoči spoznala tvoj korak (ne, ne tvojega, Mišzmoke, sori no..)
Torej:
Med tisoči spoznala tvoj korak bi v vseh mogočih ritmih nog hitečih: in v sanjah še spoznala mirni dih bi tvoj med tisoči pokojno spečih.
S temo v očeh bi tvoje lice našla, z ušesi mrtvimi tvoj čula smeh: če veter še tako bi pota zgladil, bi našla tvojo sled v peščenih tleh.
Le beži pred menoj, le, kamor koli. Čeprav na najbolj skrito pot zaviješ, se vendar - kakor grešnik pred vestjo - pred mojo mislijo nikjer ne skriješ.
Tole je gospa Mila Kačič, vampe ti pa oprostim
|
![]()
![]()
Mi pa danes ričet.
BalenkaJaojuuj, kako pa tole - en post prej nežna, romantična Milina pesem, pol pa Belenka nič romantično udari vmes z ričetom!!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
P.s. Aja, da ne bom samo smetila: za ene pizza, za druge sendvič, za tretje klobasice na žaru s krompirjem, za četrte pa kupovanje vina nekje po Primorski ![]()
breskva nejčica, izklopi timer! ![]()
lp
mzmTežka bo, vidiš, da je napisala, da gre počivat. Po moje spi kot top!
Ampak Breskva mora bit pa ful vesela, ko se ji nekdo nonstop tako lepo zahvaljuje za recept![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Pizza s pršutom