Juha ista kot včeraj, ocvrt piščanec, pečen krompir in paprika, fižolova solata.
lp

Juha ista kot včeraj, ocvrt piščanec, pečen krompir in paprika, fižolova solata.
lp

Ma kakšen Sergej, kakšen Rabindrant, kašen Federiko Garsia ( zakaj ni žensk nikjer, vrag si ga vedi, verjetno niso dovolj čestvene
), tole je poezija:

Tole je pa proza ( ma kakšen Tolstoj neki.......... ):
Ma ne, nisem nič hodil mim vaškeg ribnika ( odkod vam to ).
Po kosilu seveda kontemplacija, pa ne o tajkunih. A vi sploh veste kolk je vesolje urejeno? Vse je na svojem mestu, le mal narobe hodi temna snov......... no tudi to se bo uredilo.
ežoj...še malo poezije, ženske ( kot na primer Mila)

vampi so seveda še od včeraj, danes s polento, pa radič namesto zelja, da o pomarančah ne govorim!
lp![]()
mzm
Ooo, Mišzmoke, jaaaa!
Med tisoči spoznala tvoj korak (ne, ne tvojega, Mišzmoke, sori no..)
Torej:
Med tisoči spoznala tvoj korak
bi v vseh mogočih ritmih nog hitečih:
in v sanjah še spoznala mirni dih
bi tvoj med tisoči pokojno spečih.
S temo v očeh bi tvoje lice našla,
z ušesi mrtvimi tvoj čula smeh:
če veter še tako bi pota zgladil,
bi našla tvojo sled v peščenih tleh.
Le beži pred menoj, le, kamor koli.
Čeprav na najbolj skrito pot zaviješ,
se vendar - kakor grešnik pred vestjo -
pred mojo mislijo nikjer ne skriješ.
Tole je gospa Mila Kačič, vampe ti pa oprostim![]()
japaja
| japaja je napisal/a: |
Ooo, Mišzmoke, jaaaa!
Med tisoči spoznala tvoj korak (ne, ne tvojega, Mišzmoke, sori no..)
Torej:
Med tisoči spoznala tvoj korak bi v vseh mogočih ritmih nog hitečih: in v sanjah še spoznala mirni dih bi tvoj med tisoči pokojno spečih.
S temo v očeh bi tvoje lice našla, z ušesi mrtvimi tvoj čula smeh: če veter še tako bi pota zgladil, bi našla tvojo sled v peščenih tleh.
Le beži pred menoj, le, kamor koli. Čeprav na najbolj skrito pot zaviješ, se vendar - kakor grešnik pred vestjo - pred mojo mislijo nikjer ne skriješ.
Tole je gospa Mila Kačič, vampe ti pa oprostim
|
![]()
![]()
Mi pa danes ričet.
BalenkaJaojuuj, kako pa tole - en post prej nežna, romantična Milina pesem, pol pa Belenka nič romantično udari vmes z ričetom!!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
P.s. Aja, da ne bom samo smetila: za ene pizza, za druge sendvič, za tretje klobasice na žaru s krompirjem, za četrte pa kupovanje vina nekje po Primorski ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado

Schwarzwald kocke