Palačinkina torta z malinami
Danes:
- iz zamrzovalnika vzela dozo golaža
- kruh je doma
- pomaranče tudi
Posladek (za nekatere):
- mene ne bo doma
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ČETRTEK:
Kuhani štrukli /polnjeni s feta sirom/, svinjsko meso s paradižnikom in papriko, zelena solata:

Pozdravček!
Pri naas pa danes cvrtje. pomfri(t) , sir, no pa zelena solata
Hrbtiščna juha z rezanci, meso (kosti) iz juhe, bel fižol in črna redkva v solati.
lp

Danes bil v metropoli po opravkih ( pa je še nekaj doooolgih dni do štipendije ), Za kosilo pa ne povem kaj je, uganite:
Iskal japajo za kofe: sam se dela korajžno ( morda tudi je za afne guncat ), drugač se ustraši par študentov in se skrije v mišjo ( pa ne uno od mzm ) luknjo, in se ne upa pokazat.
A ja: pol od kofeta s japajo ni bilo nič ( boječka ).
ežojKot, da je japaja edina v prestolnici, ki bi jo lahko povabil na kofe ![]()
Danes pri meni: zrezek (no, 2) iz onega mesa, ki je menda brez okusa (priznam, nisem tega opazila), pa enmal omake, pripravljene iz ostankov peke zrezkov v ponvi, smetane, večbarvnega popra in rožmarina. S to omako prepojeni svedrčki (testenine, da ne bo spotikanja) zraven. Solata pa kdaj drugič (tudi ežoj je ni imel).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinkina torta z malinami

Jagodni cmoki z makovim sladoledom