Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

pri nas danes: špageti s paradižnikovo omako in tuno beva
Mi pa danes pečen piščanec in telečji kotlet, pečen krompir v pečici, kumarična solata
Ene vrste čorba in pike (tako jih je pred ledti krstil sin, ko je komaj znal govoriti in so že skoraj 10 pike namesto palačink). Včeraj: pizza rolice in sarma Jutri: testenine + solata http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

Mesna lazanja in zelena solata.

Jannaa

Uf, zakaj ni smeška v stilu "kolk sem jest važna"?! , hvala.

Danes: nedolžna jota, še malo Gospodične Pomarančno Čokoladno Marcipanove.

lp 

mzm

Zabeljen stročji fižol (z ocvirki) in krompir.

lp

cervus

Danes super kosilo - za vseh deset prstov obliznit!

Ribe (moli), solatka in vipavska zelen.

Vilma
Juha in bočnik iz juhe zraven pa pečen krompir ki se je pekel zraven tegale kruhka Kruh pa je kombinacija...testo 1/3 ržene,2/3 bele+semena- po metodi solno kvasne emulzije -pečen pa po metodi No Knead Bread(v segretem loncu) Kruha v trgovinah ne kupujem več polarbear Sporočilo je spremenil(a) polarbear dne 25. 2011 19:17
Mene zanima kaka je ta metoda v segretem loncu, po pravici tega še nisem slišala. mazako
Danes nekaj na brzino in na žlico, za pogret se po dopoldanskem letanju po mrazu - ajmoht z zelenjavo in puranjimi perutkami Za jutri pa je že zajček v paci Ninja24

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti