Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ponedeljek: goveja juha z rezanci, dunajski zrezki - ostanki, pečeni kosi piščanca, zelenjavna rižota, zelena solata Torek: goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovka, za nekatere piščanec, mehka solata Danes: ?

Ostal je še segediner od včeraj, pa ga bomo danes pojedli. Že tako ali tako imamo prepolne r... In še kosila mi ne bo treba kuhat, jupi!!! Bom cel dan prečepela na kulinariki - razen takrat, ko bom jedla

lp

P-s- segediner je danes slan ko pes....

cervus

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 29.dec 2010 14:35
Danes za kuhanje nismo imeli veliko časa, zato smo pripravili bogato solato: koruza, zelena in rdeča paprika,solata, radič, tuna V pečico smo dali 2 fileja aljaškega saja in kosilo je bilo v hipu postreženo marec
Midva ze nekaj dni uzivava v morskih dobrotah Novega Juznega Walesa.... lep pozdrav iz dezele "tam spodaj"!!! Saša

Sashika, tega ti ne priznamo. Rabimo še kakšen detajl, slikica bi pa sploh bila OK.

Geesix, lahko še kakšno slikico prilimaš, pa če je med učenjem matematike ali pa ne.

Pri meni danes en tak borov kremenatlc, pire krompir in rdeča pesa za zraven. Za posladek: Le rouge, franzosisher rotwin. Ker ne znam nemško, to tudi ne vem kaj bi bilo, je pa dober:img_8002_595

ežoj
Sreda: pečeni piščančji file, testenine z bučkami v smetanovi omaki , mešana solata. breskva

Danes je bila nedožna jota in piškoti. Slikca bi bila skoraj enaka dvema prejšnjima z joto, moram malo šparat špajzo, se hitro polni.

ežoj, ma kakšne jetrne klobase imaš tam ob rdeči pesi? Od katere je pa to,

lp

mzm
Danes: repa,krvavice in pire krompir. Jutri:rizi bizi,pišcanec ,solata. Milži
kosilo na hitro ! geesix

Danes: pečene perutnička, pire krompir z grahom, francoska solata

Jutri: svinjski možgani z jajčko, kislo zelje v solati, domač kruh

Petya

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti