PETEK:
Puranja omaka z grahom, žličniki, štrucar s krompirjem:

Pozdravček!
PETEK:
Puranja omaka z grahom, žličniki, štrucar s krompirjem:

Pozdravček!
Juhuhu!! Včeraj so nekje na eni stojnici promoviral en krasen pršut. Nažicala sem kost. Tako imamo danes:
- ene taprave bobiće!!!
Ostale sestavine so čakale v zmrzovalniku, paradižnik pa po Rimljankenem receptu za pasterizorane shranke. Mimgrede, super se obnese!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pečeno piščančje meso, popražena leča in omaka iz zelja (je ostala od včeraj), zraven pa domač čaj z medom (bezeg, lipa, meta, melisa in preslica), ker nas nekaj hoče prehlad lovit, vendar se mi ne damo.
lp
Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 17.dec 2010 14:04
domače testenine

v solati, za desert pa :
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
mzm
Danes: Poštena mešana solata s proteini. Če bo piščanec, riba ali škampi, se še ne ve.
Mi piškoti od same peke in vonjav po hiši že iz ušes lezejo. ![]()
rimljanka je vprašala če je tisto v pekaču za Eriko. Ne, včeraj ni bilo nič Erike pri meni ( pa tudi japaje že dolgo ni bilo ).
Danes grem mim vaškeg ribnika in je že kosilo:

Po kosilu, seveda meditacija o dovršenosti vesolja s kulinarika.net kot vrhuncem stvarstva, pa vesolje je rabilo nekaj let, da se tako uredi, od začetka ni bilo tako. Začelo se je iz tiste prajuhice ( spet ena kulinarika ), ko je Chuck Norris plesknil z eno roko in tako dal znak za začetek velikega poka ( pred 14 milijardami let, točno se ne ve, to je plus minus 18 dni ). Zanimivo je, da je Einstein rekel nekako tako: če je vse to, kar vemo o materiji res, Bogu je preostalo le da da znak za začetek. Pa kdo bi si mislil, da se je zmotil, nekdo drug je dal znak, kot sem že povedal.
ežoj
Rižota, motovilec z jajci.

Aha, nb je spet jedla SIR!
Pri nas danes: halo pica ![]()
![]()
breskva Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci la collezione na bolonjski način

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda