Vanja, kar se pa tiče slike s sladico na prvem mestu pa mi lahko oprostiš
Korenčkova juha
Vanja, kar se pa tiče slike s sladico na prvem mestu pa mi lahko oprostiščetrtek: jota, prekajena sv. rebrca, pirin kruh
petek: pleskavice, dušen krompir s papriko, mesšana solata
sobota: puranji zrezki z jurčki, krompirjevi svaljki, paradižnikova solata
nedelja: goveja juha z rezanci, ocvrt piščanec iz pečice, pražen krompir, mešana solata in popoldan buhtlji z domačo jagodovo in marelično marmelado
JulijaA ežoj pa je že ves ribnik spraznil![]()
![]()
![]()
Arima, sicer nisem Vanja, pa mislim, da je bila Vanja navdušena nad zaporedjem, saj je rekla, življenje je nepredvidljivo,najprej pojej sladico ( nisem točno prepisala citata).Tudi meni je to nadvse všeč.Kajti tisti, ki npr. vedno poje že malo nagnita jabolka, nikoli ne pride do sočnih, zdravih, saj le te doleti enaka usoda kot je doletela tiste ta prve.Zato si vzemimo najboljše, saj ne vemo, če bo že jutri zato priložnost.Malo sem zakomplicirala, pa upam, da ste ujeli srž.![]()
![]()
![]()
![]()
goveja juha z zdrobovimi knedeljčki, pražen krompir, ocvrt piščanec, zelena solata in
http://www.kulinarika.net/recepti/6943/zelenjavne-jedi/
Balenkanedelja: goveja juha, pražen krompir, pečeni kotleti, kuhan brstični ohrovt, zelena solata
ponedeljek: kisla repa, pečenice, krompir v kosih z ocvirki
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Korenčkova juha

Cvetačna juha s popečenim kruhom