Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

No tudi jaz sem ponovno začela kuhati in ponovno pri nas nebeško diši po ričetu. Do sedaj je to delo opravljala moja starejša hči. Bilo je pa fajn, ker je bilo na mizi kosilo, ko sem prišibala iz službe.

Balenka
Danes: segedin, ajdovi žganci s krompirjem Sinček: goveja juha z zdrobovimi cmoki, piščančja jetrca, polenta- če bo sploh kaj pojedel.... Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 28.okt 2010 14:49

boga_juhicaoslic_p

juha (skor, da ne za v javnost)            pečen oslič, kuskus, bela zeliščna omaka, zeljnata solata

katti

Sporočilo je spremenil(a) katti dne 28.okt 2010 14:19

govedina_v_porovi_omaki_in_kruhova_truca_002_595

Danes: govedina v porovi omaki in kruhova štruca, paradižnikova solata (domač paradižnik, domača čebula)

Sporočilo je spremenil(a) ribaracarak dne 28.okt 2010 14:41

Sporočilo je spremenil(a) ribaracarak dne 28.okt 2010 14:42

ČETRTEK:

Puranji zrezki v gobovi omaki, kruhovi cmoki, mešana solata, "krompiruša":

picture_3583_290picture_3576_290picture_3590_290

Pozdravček!

danes: pire krompir, špinača, ribje palčke, bananin napitek jutri: makaroni z mesno omako, solata beva
danes: Popečeni kruhki z domačim olivnim oljem in česnom, tunina pomaka za sladico žele bombon iz domačih kutin. Rakuncek

Le kako je šlo danes ežoju?    Je kaj skuhal? 

danes: "fržolovka", slani hitri štruklji, brokoli v solati

lp

mišzmoke
Danes za kosilo lazanja in solata:) spelja
Četrtek: žrebičkovi zrezki v omaki, sirovi cmoki, kitajsko zelje v solati s fižolom in rukolo Puding s sadjem breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti