Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:

- jota s korenčkom, prvič. Ne bom ga več dala (korenčka) v joto, mi ga je škoda, ga raje skuham kot prilogo kam drugam

- palačink ne upam speči....bom maso, ki je ostala od včeraj, z dodatkom moke ponucala za ene vrste vlivanko (flikneš to gosto palačinkasto maso v protfan, ofrajhaš s kislo smetano, daš v ror da se zapeče, zraven zelena solata in evo ti večerja) A bo v redu, Rimljanka?

japaja

Danes, pridih primorske v hribovju centralne Slovenije.............. ah, poezija pač:

Jaz pol pridem kot en poet. Ravmo premišljujem, če bi prešaltal na erotično poezijo.

Meditacija o dokončnosti vesolja, itak.

Tej meditaciji nikoli ni konca.

ežoj
O, ežoj. To bi pa jaz tudi papala. Odkar si objavil rebusno fotko se pa malo bojim zate, ker me je prešinilo, da tvoja poglobljena kontemplacija izvira iz tistih belih črtic... Danes: motovilec z ajdovo kašo in čičerko. beatrice

Da vidim, kako te slikice delujejo:

danes za kosilo:

pečenka domačega jagenjčka

imgp8338_290

"tenstan" krompir:

imgp8342_290

domač radič s krompirjem:

imgp8341_290

pecivo z grozdjem:

imgp8319_290

No, saj nekako gre

MM

ežoj je napisal/a:

Palalačinka, hvala za lepe fotografije, me nič ne moti, če so iz rastavracije.

Pa dajte ženske slikajte, saj vsi rad pogledamo slike.

Pri meni danes " otra forma de fotografiar comida " ( po naše: moje kosilo ):

meditacija o dovršenosti vesolja sledi.

Prt za vsak dan ste tudi prepoznali.

ežoj

Ajoj, mene pa mal te bele črtice skrbijo - in on to -  meni nič, tebi nič  - mirno prezentira javnosti.

Sicer sem pa komaj sedaj videla, da je japaja že komentirala to in nam vsem za kamuflažo nekaj sol omenja.

rrr

Sporočilo je spremenil(a) ribaracarak dne 06.okt 2010 18:36
Danes: svinjski kare v omaki, kruhovi cmoki, paradižnik in paprika v solati. breskva

Palačinke s slivovo marmelado za večerjo.Dobre. Slikica pa bo enkrat v prihodnosti.

naor
Piščančja rižota in zelena solata. Za posladkat pa skutino pecivo. Jannaa

japaja, a si ti mene napak razumela? Meni je blo čist kul, da je pri tolko hišah palačink dan. Je menda res bilo vreme tako.

rimljanka
HEJ,HEJ PAZITE NO MALO NA SLOVENŠČINO MENE STE SKOR SKENSLAL ZARAD SLOVNICE NO čebulka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti