Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, ti bo kožica med prsti zrastla.

SOBOTA:

Čuftice, pire krompir, zelena solata, veliko jabolčnega zavitka.

NEDELJA:

Krompir iz pečice, ob peki paprik je bilo še nekaj prostora za roštilj (nabodala in vratovina, pa še nekaj peruti) zeljnata in zelena solata:

Pozdravček!

Danev: Glej včeraj in sprehod okrog jezera.

Vanja

nedelja: kljukuša, mešana solata

ponedeljek: goveji golaž, polenta, solata

torek: telečja obara, palačinke

tanjaj
Danes samo mlečni riž.....bolan... polarbear
Petek: Slane skutine palačinke, solata Sobota: Polnjene paprike, pire krompir, popoldan pecivo za lačne sosede Nedelja: Goveja juha z domačimi rezancami, Pečene reberce,mesni polpeti,krompirjevi cmoki, radič s fižolom, paradižnikova solata, s papriko in kumarico.Popoldan pecivo od včeraj Ponedeljek: prebranec s pleskavico je že pečeno jutri gre samo še v mikro.Paradižnikova solata. Torek: Piščančji zrezki po vrtnarsko, polenta, solata arima

danes: zelenjavna juhica z rezanci, taščine ribe iz baze, kodrasti široki rezanci v smetanovi omaki.

tjas

danes: pizza, endivija z rdečim radičem, krompirjem in jajcem, solata za mamo (kumara, korenček, paprika, paradižnik, jogurt)

jutri: mineštra z mavrahi (ki se pravzaprav imenujejo nekako drugače )

micogica

danes:  juha z rezanci in ribano kašo, pečena  rebrca, riž z grahoim in jurčki, solata iz endivije in radiča z jajcem. Pozno popoldan  in pehtranova potica (iz zamrzovalnika).

rimljanka

Pri nas smo danes praznovali r.d., ampak ne jaz - g.juha z rezanci, tenstan , žar: čvapi, rebrca, hrenovke, kotleti, potem še malo po ežojevo sardele, pa nekaj enostavnih solat: iz stročjega fižola, paradićžnikova s papriko, zelena z jajcem in fit s.. pPotem še , kremšnita.

katti

Polarbear, pa ja ni bilo preveč jurčkov z jajčkom? Upam, da boš hitro zdrav.Pa ne zameri, ker sem se pohecala.Vem, da ti ni smešno, ker si bolan.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti