Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Evo Ežoj sva imela skoraj isto idejo.. Boranija z gobami,polpet iz mletega mesa in blitve,kruh. Sem rabil nekaj narediti z vsemi gobami ki sem jih nabral včeraj polarbear
Dan sem preživela pri zdravnikih zato smo imeli kovečerjo: goveja juha z rezanci, mešana mesna nabodala z zelenjavo, šobska solata, pomfrit, sveži kruh, za posladek pa kar čokolada Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 25. 2010 08:24
Zelenjavna juha, skutini cmoki s slivami. breskva
Piščančjo-zelenjavna rižota in zelena solata. Jannaa

Danes bodo pečenice in tenstan krompir.

Zamesila sem tudi testo za zvite palčke. Mož gre na nek žur popoldne in mora vsak nekaj prinest. Upam, da bodo ratale. Recept je od Dragičke. Sem se odločila za njen recept, ko pa vidim vsak dan tukaj, kako slastna kosila pripravlja. :) Bom poročala o uspehu.

Vilma

Včeraj: Segedin in krompir v kosih.

Danes: Svinjska pečenka, pire krompir, paradižnikova solata, popoldan pa skutina pita s slivami.

jade

Danes: Pot roast, veliko v pečici popečene zelenjave, malo imenitne polente. Solata in .

Včeraj se je italijanska večerja sfižila. Ocene sanitarne, pa take fore. Sem imela namesto tega neko pito s kozicami in ribami. Moram resno ugotoviti, kako je bilo narejeno, ker je bilo tako dobro, da bi, če bi bila doma, krožnik polizala. 

Vanja

Grem mim vaškeg ribnika in kosilo je določeno: ribe, mal krompirja, strčji fižol in gobe ( zamisel je od polarbear-a iz sosednje vasi ):

O začimbi za stročje pa nič, kakor tudi o meditaciji.

ežoj
Gobova juha z jurčki in slivovi knedli. marec
Včeraj: golaž,makaroni in solata. Danes:piščančja obara,ajdovi žganci. Jutri:juha,pečen puran,pražen krompir,solata. Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti