Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
| ežoj je napisal/a: |
Ma jade, moraš bit previdna, za sedaj ti verjamejo, hitar pa te lahko pogruntajo. Tisto rjavo barvo moraš zmeraj razredčit, pa tisti lak za sjaj ne uporabljat. Drugač, dobro ti je izpadlo, še jaz ne pošinem a so gobe od gipsa ali marcipana ežoj |
Madona ežoj maš prav, najboljš, da se potuhnam za kakšen mesec do takrat bodo že pozabile...
Aja hvala za nasvet glede barve, se bom izboljšala.
Drugač vi se kar hecajte ampak ni tko lahko vstat pred 7 uro za vikend in šibat v hosto preden mi vse poberejo... Še dobro, da naredim par korakov pa sem že tam kjer najbolj rastejo.
Pa sej ti ne poberejo vsega? Si napisala, da je pri vas sirovk še pa še, ker jih nihče ne nabira? (alternativa press)
japaja
Sirovke lahko kar pridejo pobrat...
A greva, japaja, jutri popoldan, recimo. Ti pelješ, jaz navigiram. ![]()
![]()
![]()
![]()
Ajd važi! Dej podatke na ZS.
japajaDanes: Mešana solata s kosom piščančjih prsi, ki je ostal od včeraj.![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom

Široki rezanci la collezione na bolonjski način