Danes sem malo na komot.
Zato piščanec, krompirček, korenček in kar je še take zelenjave, pečeno v pečici, s provansalskim navdihom, zelena solata z jajčki
babičin jabolčni štrudl :)
barbara9Danes sem malo na komot.
Zato piščanec, krompirček, korenček in kar je še take zelenjave, pečeno v pečici, s provansalskim navdihom, zelena solata z jajčki
babičin jabolčni štrudl :)
barbara9Ja, kar je, je, jest je pa treba. Danes, pasulj ( praznimo zmrzovalnik ):

Danes: svinjski zrezki v gobovi omaki z jurčki, pire krompir, zelena solata.
VilmaDanes: Solo, če odštejem družbo
, in ne upam niti sebi priznati, kaj imam v planu. Pa ni noben fast food, da ne bi kdo mislil. ![]()
Je pa hrana na hitro.
KO bi le lahko nekaj dežja poslali sem, k nam. V zameno nudim 15 viška stopinj (potem bo pri nas ravno po mojem okusu
) in ![]()
![]()
.
Držite se. ![]()

Ha, ha, Vanja, a sem uganila?
barbara9Barbara9, odkar sem enkrat dobila dve slabi ![]()
, jih še nisem jedla au naturel ![]()
. Je bilo skoraj 10 let nazaj. ![]()
![]()
Zdaj jih jem samo še po Rockefellersko.
Ali pa v PoBoy. Te slednje se pri nas ravno ne dobijo, pa pridejo vpoštev enkrat na 3 leta.
Spet sem v loncih ![]()
četrtek: rižot s škampi, radič v solati, slivova pita
včeraj: kurja obara, domač kruhek, šnite
danes: file vitkega soma, blitvin "zavitek", domač paradižnik češnjevec v solati
Bom kaj poslikala, tako na brzino
, ker je to (kot opažam) zdaj v modi ![]()
Pa je res v modi, pa tud bolj zanimivo! ![]()
Danes- zelenjavna rižota, solata iz kumar in solata- zelje, z.solata, fižol, česen
Včeraj: sladko zelje, ocvrte marele, okisan fižol
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način