Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes sem malo na komot.

Zato piščanec, krompirček, korenček in kar je še take zelenjave, pečeno v pečici, s provansalskim navdihom, zelena solata z jajčki

babičin jabolčni štrudl :)

barbara9

Ja, kar je, je, jest je pa treba. Danes, pasulj ( praznimo zmrzovalnik ):

ežoj

Danes: svinjski zrezki v gobovi omaki z jurčki, pire krompir, zelena solata.

Vilma

Danes: Solo, če odštejem družbo , in ne upam niti sebi priznati, kaj imam v planu. Pa ni noben fast food, da ne bi kdo mislil. Je pa hrana na hitro.

KO bi le lahko nekaj dežja poslali sem, k nam. V zameno nudim 15 viška stopinj (potem bo pri nas ravno po mojem okusu ) in .

Držite se.

Vanja

img_3071_595

barbara9

Ha, ha, Vanja, a sem uganila?

barbara9
Pohan - namesto drobtin, sem zmlela krekerje s sezamom krompir iz pečice, cvetača kuhana na pari, omaka iz jurčkov in smetane, solata + dobra španska kapljica Jutri pa piknik + Mateya :)

Barbara9, odkar sem enkrat dobila dve slabi  , jih še nisem jedla au naturel . Je bilo skoraj 10 let nazaj. 

Zdaj jih jem samo še po Rockefellersko. Ali pa v PoBoy. Te slednje se pri nas ravno ne dobijo, pa pridejo vpoštev enkrat na 3 leta.

Vanja

Spet sem v loncih

četrtek: rižot s škampi, radič v solati, slivova pita

včeraj: kurja obara, domač kruhek, šnite

danes: file vitkega soma, blitvin "zavitek", domač paradižnik češnjevec v solati

Bom kaj poslikala, tako na brzino , ker je to (kot opažam) zdaj v modi

MM

Pa je res v modi, pa tud bolj zanimivo!

Danes- zelenjavna rižota, solata iz kumar in solata- zelje, z.solata, fižol, česen

Včeraj: sladko zelje, ocvrte marele, okisan fižol

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti