Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

vikica je napisal/a:
Dragička kaj nimaš nič holesterola, da si privoščiš tako slastne koščke svinjskih rebrc? Tudi ti Vanja ne boš dolgo bremenila pokojninske blagajne (seveda ko jo boš pričela prazniti), če boš tako nezdravo prehranjevala svoje telo.
Vikica, a ti misliš, da me bo pobralo od lakote ali kaj Daaaaaleč od tega Meni so solate samo hladne enolončnice. Aja, polite, tako rekoč vedno, samo s srednje pekočo salso. In, če bom še dolgo razmišljala oz. pisala o tem, bom morala še po eno. Vanja

Jaz sem se že naveličala kuhat 

Sem spet najela zasebnega kuharja

Danes: zrezki v gobovi omaki, gobove polpetke, riž mešana solata, slivov kompot

MM
Danes: Mc' Donalds jutri: pire krompir, špinača in jajček Lp, Maja maja99
Danes: goveja juha z rezanci, paprikaš z piščančjim mesom, testenine, stročji fižol v solati Jutri: boranja, kruh, jabolčni štrudelj NENA58

sladko zelje in pire krompir

Balenka

Danes pašta s tartufi. Vsem najljubša jed.

Jutri bo sataraš, moram porabit paradižnik, verejtno zraven še malo piščanca.

Vilma
Včeraj gratinirana polenta z blitvo in gorgonzolo (ker jo je bilo malo premalo, se je vmes znašel še brie) Danes pa "ajmoht" s puranjimi perutmi in vse sortno zelenjavo (smo malo počistili vrt), da ne bi komu cuker padel pa še slivova pita. Ninja24

Par dni posta ( se prileže ), zaradi tega nisem nič slikal, danes grem mim vaškeg ribnika, pa sem mogel kupit. Torej, danes, fileti cipla, krompir z blitvo ( da ne rečete, da ne znam ):

Jedilnica za lep vreme ( to ste itak že pogruntali ).

ežoj
Danes: Mehiška mešana solata s proteini. Vanja

Ežoj, pogrešala sem (smo) te.Menim, da lahko govorim v množini.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti