SREDA:
Piščančji paprikaš z žličniki, kisla paprika:

Pozdravček!
SREDA:
Piščančji paprikaš z žličniki, kisla paprika:

Pozdravček!
to ni fer! spet sem lačna
I blame you all krivim vas! bom še jaz začela izzivat s slikicami in jedilniki
(imam enega tistih dni, ko se enostavno ne morem dovolj najesti
luknja v želodcu, vam pravim
)
Da se vam spet pridružim:
Ostanek nečesa, kar sem čarala včeraj in je imelo duh po Tajski. Pa: Solata, narejena iz koruze z žara in škampi. Še vedno imamo ene 33 stopinj.
Slednje testna vožnja za sobotno fešto. Pa s pecivom bom eksperimentirala in prilimala sliko, če bo ratalo.
Danes sem odločil, da vas frapiram z mojo kuharsko veščino. Jed je tuja, niti ne znam kako bi se reklo po naše, po špansko se reče: pescado con tomato y cebolla:

Ribo je donirala ena naša kulinaričarka: se zahvaljujem.
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 08. 2010 18:27Da bo jasno, ribe so papaline, očitno dimljene. Latvijska narodna ljubezen menda..... Porekloparadižnika in čebule neznano, za vino pa sumim, da vem, od kod je.............
@Rimljanka, točno, riba je iz Latvije. Dokler nisi povedala, sem mislil, da je ruska, ker je en natpis v cirilici. Drugač je dimljena, kot sem povedal, dobil sem je kot darilo.
@čebulka: ma kakšen privatnik neki, navaden študent ( hispanistike ). Tist blok dobavnic in štampiljko imam, da lovim ženske. Sam se vsedem v gostilno in dam štampiljko na mizo, očala na nos in začnem čisto resnega obraza prelistavat blok dobavnic, v desetih minutah je že kakšna, ki vpraša če lahko prisede............
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortilje s pivsko omako iz čokolade

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem