PETEK:
Zgodnja večerja - rižoto z jurčki, rdeča pesa:

Pozdravček!
PETEK:
Zgodnja večerja - rižoto z jurčki, rdeča pesa:

Pozdravček!
pražena sv. jetrca z mesom, v kosih krompir, endivija
BalenkaPovzetek sage o kopru in koromaču: važno je, da je človeku (beri ežoju) všeč na boranji, pa je vseeno, ali se temu reče koper ali koromač. On, ežoj, pače reče koper, jaz vem, da je to koromač. In srečno živiva naprej.
Ognjič ![]()
Pri nas bo pa danes ena prava pojedina za 12, če se ne bo nič zažgalo![]()
. Sir, salamice, topel valizerski kruh in polnjeni wontoni s špinačo in artičokami za predjed. Škampi in svinjska ribica, solata iz kuskusa (plus čičerika in še kaj po trenutnem navdihu), pa solata iz pečene rdeče pese (se že marinira
). Rumove kroglice z nutello (ker se mi je nekaj sfižilo
) in maskarpone čoko kocke od Stane. Peneče vino, razredčeno z lubenico za žejo. Vino tinto in vino blanco, in hruško na viljamovki imam za šminkarit. Uf! In nekaj iger Corn hole. Slednja se odlično poda s steklenico piva.
Čist potacana trava, ampak kdo bi se zaradi tega sekiral.
Glavno, da se imamo krasno!
Na dan, ki vsaj po soncu spominja na poletje: stročji fižol in krompir v koščkih z ocvirki, solata iz 4 sort radiča in 3 sort endivije. Jabolčni zavitek s skuto in smetano se še peče. Pozneje bo, pa kava, no, kapučin.
Popoldan pa malo na potep v lep sončen dan, tja pod Orion, kot so to vedeli že Kelti.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Burito palačinke z lososom